Merhaba, HP Victus 16-D1011NT Intel Core i5-12500H 16 GB DDR5 512 GB 6 GB RTX 3060 144Hz 16.1" model bilgisayarım oyunlara girdikten yaklaşık 5 dk sonra FPS düşüşleri yaşıyor, aynı laptopla yapılan testlerde 80-120 FPS almam gereken oyunlarda 20-30 FPS alıyordum. Ayrıca uzun süre açık kalmalarda (6-7 saat) ekran bütün uygulamalarda takılmaya başlıyordu buna arayüz de dahil. Teknik servisi aradığımda uzaktan bağlanarak yaptığı kontroller ve ayarlardan sonra ( format dahil ) sorun çözülmeyince laptopu teknik servise göndermemi söyledi.
Bayramdan önce teknik servise gönderdiğim garantisi devam eden bilgisayarım sorunlar çözülmemiş üstüne kasada çizik, çarpma oluşmuş ve ekranın sol üst köşesinden ışık sızdırır halde 2 gün önce geri gönderildi. Hemen teknik servisi arayıp durumu anlattım, hasarlı kısımların fotoğrafını aldıktan sonra 1-2 gün içinde geri dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen arayan olmadı. Bu durumda ne yapmam gerekir? Başına benzer şeyler gelen varsa yol göstermenize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Bayramdan önce teknik servise gönderdiğim garantisi devam eden bilgisayarım sorunlar çözülmemiş üstüne kasada çizik, çarpma oluşmuş ve ekranın sol üst köşesinden ışık sızdırır halde 2 gün önce geri gönderildi. Hemen teknik servisi arayıp durumu anlattım, hasarlı kısımların fotoğrafını aldıktan sonra 1-2 gün içinde geri dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen arayan olmadı. Bu durumda ne yapmam gerekir? Başına benzer şeyler gelen varsa yol göstermenize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.