HP teknik servise nasıl ulaşılır?

Froxy7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB
ANAKART: ASUS PRİME A620M-K
CPU: RYZEN 7500F
RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46
KASA: MSİ MAG M100A
PSU: MSI MAG A650DN
Cihazım çok ısındığı için HP servise ulaşmak istiyorum, nereden bulabilirim ve bakım ne kadar sürüyor? Yardımcı olur musunuz?

Telefon Numarası : 0850 259 4747.
Bakım işi kısa sürer ama kargo gidiş-dönüş değişken olabilir. Yukarıdaki numaradan bakımın ne kadar süreceğini de öğrenebilirsiniz.

HP müşteri hizmetleri ve desteği favorim. En iyi şekilde yardımcı olacaklardır.

Son düzenleme:

Hocam bakımda termal macun dahil mi bir de servis bana sorun çıkarır mı o konularda takıntılı biriyim.

Hocam bakımda termal macun dahil mi bir de servis bana sorun çıkarır mı o konularda takıntılı biriyim.
Hayat çok hızlı ilerliyor ve değişiyor..
HP nin Türkiye'de ki en güvenilir servislerden biri olduğunu düşünüyorum. Sorun çıkarmazlar. Aramanız halinde kuvvetle muhtemel umduğunuzdan çok daha fazla yardımcı olacaklar ve her türlü sorunuza cevap vereceklerdir.

Teşekkür ederim hocam yarın ısınma şikayeti var diye arayayım.

Hocam bir şey daha soracaktım servis fatura istiyor mu cihazın faturası bana ait değil de.

Bilgilendirme servis için bu numarayı arayın 444 81 21 2-3 dakika içinde açtılar ısınma sorununu anlattım termal macun ve fan temizliği yapacaklarını söylediler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…