cds.zip Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Merhaba, eski konularımda gördüğünüz cihazı aldım. Fall Guys, Valorant gibi oyunlarda denedim. Omen Gaming Hub'da 100 derece gösteriyor ve gözlemlediğim kadarıyla diğer kullanıcılara göre daha az FPS alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 19,6 KB · Görüntüleme: 204
Merhaba, eski konularımda gördüğünüz cihazı aldım. Fall Guys, Valorant gibi oyunlarda denedim. Omen Gaming Hub'da 100 derece gösteriyor ve gözlemlediğim kadarıyla diğer kullanıcılara göre daha az FPS alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 25 Ocak 2023 #2 Hocam sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 25 Ocak 2023 #3 Hangi Victus link atabilir misiniz bir de fan devrini. Artı 0 Eksi
KS KS cds.zip Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #4 450909 dedi: Hocam sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Berkant29 dedi: Hangi Victus link atabilir misiniz bir de fan devrini. Genişletmek için tıkla... Fan devri nereden bakılıyor. Artı 0 Eksi
450909 dedi: Hocam sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Berkant29 dedi: Hangi Victus link atabilir misiniz bir de fan devrini. Genişletmek için tıkla... Fan devri nereden bakılıyor.
K klllzz9 Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 238 25 Ocak 2023 #5 İade et yakında elinde kalır. Artı 0 Eksi
kefencimusto45 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 274 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #6 Hocam hp victuslar ısınıyor zaten altına yükseltici koyuyor musunuz. Artı 0 Eksi
KS KS cds.zip Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #7 klllzz9 dedi: İade et yakında elinde kalır. Genişletmek için tıkla... Herkes önermişti bu bilgisayarı neden iade etmeliyim. Artı 0 Eksi
klllzz9 dedi: İade et yakında elinde kalır. Genişletmek için tıkla... Herkes önermişti bu bilgisayarı neden iade etmeliyim.
merteknn Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.368 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2023 #8 Alt Tab atıp bakıyorsanız sıcaklıklar ani yükselebilir. Oyundaykem alt+r yapıp bakabilir misiniz? cds.zip dedi: Herkes önermişti bu bilgisayarı neden iade etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Çok önerilmedi. Soğutması rezalet. Artı 0 Eksi
Alt Tab atıp bakıyorsanız sıcaklıklar ani yükselebilir. Oyundaykem alt+r yapıp bakabilir misiniz? cds.zip dedi: Herkes önermişti bu bilgisayarı neden iade etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Çok önerilmedi. Soğutması rezalet.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 25 Ocak 2023 #9 cds.zip dedi: Amazon.com.tr Fan devri nereden bakılıyor. Genişletmek için tıkla... Omen Gaming Hub'da fanlar otomatikte mi sessizde mi onlarin yazdigi kisim. Artı 0 Eksi
cds.zip dedi: Amazon.com.tr Fan devri nereden bakılıyor. Genişletmek için tıkla... Omen Gaming Hub'da fanlar otomatikte mi sessizde mi onlarin yazdigi kisim.
KS KS cds.zip Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #10 kefencimusto45 dedi: Hocam HP Victus'lar ısınıyor zaten altına yükseltici koyuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam alırsam sorunum çözülür mü? Berkant29 dedi: Omen Gaming Hub'da fanlar otomatikte mi sessizde mi onlarin yazdigi kisim. Genişletmek için tıkla... Fanlar maxta merteknn dedi: Alt Tab atıp bakıyorsanız sıcaklıklar ani yükselebilir. Oyundaykem alt+r yapıp bakabilir misiniz? Çok önerilmedi. Soğutması rezalet. Genişletmek için tıkla... GPU sıcaklığı 77 gözüküyor. Artı 0 Eksi
kefencimusto45 dedi: Hocam HP Victus'lar ısınıyor zaten altına yükseltici koyuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam alırsam sorunum çözülür mü? Berkant29 dedi: Omen Gaming Hub'da fanlar otomatikte mi sessizde mi onlarin yazdigi kisim. Genişletmek için tıkla... Fanlar maxta merteknn dedi: Alt Tab atıp bakıyorsanız sıcaklıklar ani yükselebilir. Oyundaykem alt+r yapıp bakabilir misiniz? Çok önerilmedi. Soğutması rezalet. Genişletmek için tıkla... GPU sıcaklığı 77 gözüküyor.