HP Victus 16-D1050NT işlemcisi 100 dereceye ulaşıyor

Merhaba, bende aynı hatayı yapıp termal pedleri silmiştim. Hemen hemen sizin ki kadar kalmıştı bende de. Ondan kaynaklı pek sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. (laptopu sattım durum nedir bilmiyorum 1 ay kadar öyle kullandım)

İşlemci 100 dereceleri görüyordu özellikle oyunlar ilk açılırken vs. bende termal macunu MX4 ile değişimini yaptım büyük ölçüde değişmişti sıcaklıklar ama hala yeterince iyi değildi (bende Ryzen 5 5600H vardı sanırım)

Sonrasında format atıp Omen Gaming Hub uygulaması üzerinden tüm ayarları doğru bir şekilde yapıp driverları güncel olarak kurup test ettiğimde sıcaklıklar 70 75° civarında değişiyordu.

Hocam bende de o sorun var işlemci ve ekran kartı servisten sonra öncesine göre daha fazla ısınıyor format attım ama sorun çözülmedi başka bir işlem yaptınız mı?

Hocam bende de o sorun var işlemci ve ekran kartı servisten sonra öncesine göre daha fazla ısınıyor format attım ama sorun çözülmedi başka bir işlem yaptınız mı?
Hocam yaptıklarim bu kadar, birde siz kaliteli bir termal macun ile yenileyin belki duzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı