Hocam ben bu laptopla Low ayarda 100-160 arası alıyordum bu sebeple iade istedim almadılar THH'ye şikayet ettim bekliyorum. Aldıktan sonra ekstra bir şey yaptın mı oyuna girmeden önce?
Hocam ben bu laptopla Low ayarda 100-160 arası alıyordum bu sebeple iade istedim almadılar THH'ye şikayet ettim bekliyorum. Aldıktan sonra ekstra bir şey yaptın mı oyuna girmeden önce?
Hocam nasıl oluyor anlamıyorum sen 250 alıyorsun ben 130 umarın iade alırlar hatta videomu buraya bırakıyorum bir bak bundan çok daha fazla alıyorsun değilmi?
Hocam nasıl oluyor anlamıyorum sen 250 alıyorsun ben 130 umarın iade alırlar hatta videomu buraya bırakıyorum bir bak bundan çok daha fazla alıyorsun değil mi?
Hocam dediğim gibi buralara hiç düşmedi neredeyse FPS'im video çekerken 160-180 gördüm onun dışında dediğim gibi. Kusurlu ürün ise değiştirmeleri lazım geçmiş olsun.
Hp Victus 15-fa1008nt 13.Nesil Core i5 13500H-RTX3050 6Gb-16Gb-512Gb-15.6inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam dediğim gibi buralara hiç düşmedi neredeyse FPS'im video çekerken 160-180 gördüm onun dışında dediğim gibi. Kusurlu ürün ise değiştirmeleri lazım geçmiş olsun.
Tamam hocam almam gereken fps’in 180 üzeri olduğunu anladım en azından ona göre hareket ederim. İade almazlarsa da artık format atar düzeltmeye çalışırım ilgin için teşekkürler.