HP Victus 15 alınır mı?

• Konuyu başlatan hetede
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 89

hetede

Femtopat
Daha fazla  
Şu anki kasam ile(RX6600 R5 5500) HP Victus15 RTX 4050 i5 13420H HP laptop degisilir mi? Üstüne 5K vereceğim.

FA-1035NT diye geçiyor fakat zor buldum bende.

75 watt RTX 4050 bulunduruyor. Şahsen takas mantıklı olabilir diye düşünüyorum. O modelde kronik yoktu sanırım bende FB2009NT var memnunum. Belki kasanız kadar performans veremez yeri gelince ama laptop lazımsa olabilir. Kasanızın ortalama ederi 15k civarı sanırım. Üstüne 5K adil sayılır gibi biraz da size kalmış laptop çok lazım mı? Umarım 16 GB RAM'i falan vardır en azından çok yıpratılmamıştır.

Ürün çok kullanılmadi diyor iş için falan kullanmış 16 ram 512 SSD var tek şüphem fc 25 oynatirmi yada gta5 oynatirmi bunlar beni korkutuyor

75 watt RTX 4050 bulunduruyor. Şahsen takas mantıklı olabilir diye düşünüyorum. O modelde kronik yoktu sanırım bende FB2009NT var memnunum. Belki kasanız kadar performans veremez yeri gelince ama laptop lazımsa olabilir. Kasanızın ortalama ederi 15k civarı sanırım. Üstüne 5K adil sayılır gibi biraz da size kalmış laptop çok lazım mı? Umarım 16 GB RAM'i falan vardır en azından çok yıpratılmamıştır.

Ürün çok kullanılmadi diyor iş için falan kullanmış 16 RAM 512 SSD var tek şüphem FC 25 oynatır mı ya da GTA 5 oynatır mı bunlar beni korkutuyor.

Hayli hayli oynatır hocam. Yeni nesil hikayeli oyunlarda da DLSS ve fg ile yüksek FPS almanızı sağlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Enhanced sürümü en yüksek ayarlarda GTA 5 oynuyor. FC 25 rahat açar oyundan kaynaklı belki drop olur ama PC kaldırır.

Hayli hayli oynatır hocam. Yeni nesil hikayeli oyunlarda da DLSS ve fg ile yüksek FPS almanızı sağlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Enhanced sürümü en yüksek ayarlarda GTA 5 oynuyor. FC 25 rahat açar oyundan kaynaklı belki drop olur ama PC kaldırır.

Hocam mux anahtarı yokmuş o çok etkileyici midr

Hocam seninkinde ne vardı.

Benimkinde sonuç ne olur?

Bende Ryzen 5 8645HS RTX 4060 olan var. MUX switch olmaması tabii bir eksi ama yok diye de çok bir kayıp olmaz benim açımdan bir sorun çıkmadı sizde de çıkacağını sanmam hocam garanti veremem tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı