Çözüldü HP Victus 15 FA0008NT'de fazladan SSD ve RAM yeri var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Necipefee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba HP Victus 15 FA0008NT laptop kullanıyorum. Ekstra SSD ve RAM takmak istiyorum en fazla ne kadar RAM takabileceğimi ve ekstra SSD takabilir miyim öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 adet RAM slotu ve 1 adet M.2 slotu var. Hepsi doludur şu an.

Çözüm
Öncelikle çok teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum, bu 512 GB SSD'yi 1 TB veya 2 TB olarak değiştirirsem içindeki bilgileri aktarabilir miyim ve Windows'un lisanslı bir şekilde gelir mi?

Öncelikle çok teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum, bu 512 GB SSD'yi 1 TB veya 2 TB olarak değiştirirsem içindeki bilgileri aktarabilir miyim ve Windows'un lisanslı bir şekilde gelir mi?

Windows lisans türüne göre değişir. SSD klonlamak mümkün ama tek slot olduğu için ya başka sistemde klonlayacaksınız ya da USB M.2 kutusu alıp klonlayacaksınız.

Windows lisans türüne göre değişir. SSD klonlamak mümkün ama tek slot olduğu için ya başka sistemde klonlayacaksınız ya da USB M.2 kutusu alıp klonlayacaksınız.

Bilgisayarcıda klonlamayı düşünüyorum. Windows ise PC'yi aldığımda lisanslı olarak geldi yani ben kendim almadım.

Bilgisayarcıda klonlamayı düşünüyorum. Windows ise PC'yi aldığımda lisanslı olarak geldi yani ben kendim almadım.

Bilgisayarcılara hiçbir zaman güvenmedim. Lisans OEM ise kalır, farklı tür ise gidebilir. Retail ise ve microfost hesabına işlendiyse hesap açılınca geri gelir. Onun için ayrı konu açınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı