İnceleme HP Victus 15-FA1008NT ile deneyimlerim

Hiçbir şey olmaz. Aynı performansı alırsın.

Ya sen beni etiketleyip bir konu açsana. Ben inat ettim şunu bir çözelim.

Sonuç olarak bu laptopu düşünenler. Ben 27k fiyatına almıştım. 20bin bile etmez bence. Asla almayın aldırmayın. Benim cihazın donanımda sorun yoksa eğer birşekilde format atar driveleri doğru kurar birşekilde fps değerlerini 200’lere çıkarırım diğer insanlar gibi. Ama pişman olduğumu değiştirmez değerler çok düşük 200fps bile.

Hiçbir şey olmaz. Aynı performansı alırsın.

Ya sen beni etiketleyip bir konu açsana. Ben inat ettim şunu bir çözelim.

Hocam 20 tane konu açmışımdır hiçbirine denk gelmediniz Cihaz elimde değil biliyorsunuz yapabileceğimiz bir şey var mıdır ki elimde cihaz yokken.

Of doğru. Maalesef yok. Sorununu görüp düzeltirdim belki.

Hocam kaç gün içinde iade ettiniz nasıl almadılar?

Hocam kaç gün içinde iade ettiniz nasıl almadılar?

Mağazadan aldım iade almak zorunda değiller cihazda sorun yoksa. Cihazda problem yok dediker bir de 1 ay zamanımı çaldılar. 1 ay 10 gündür de THH'nin kararını bekliyorum. Bir oyun zevkimiz vardı oda burnumuzdan geldi.

14 gün içerisinde mi iade etmek istediniz sonrasında mı? 14 gün içinde ettiyseniz THH kararı iade olarak çıkar diye düşünüyorum.

Hocam sorma sebebim bende HP Victus S0035NT modelini aldım 5 gün önce. Panel çok kalitesiz olduğundan iade ettim, kabul etmezler mi? HP Store'dan Hepsiburada üzerinden almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada almıyor diye biliyorum.

Üzgünüm ama lütfen şu cihazları alırken dikkatli olun. Pişman olanlar ailesine hoşgeldiniz. Sadece birkaç arkadaş burada o cihazları kötülüyor. Tüm forum alıyor. Çünkü öneren daha çok. Kullanmadan öneriyorlar. Bir dahakine dikkatli olun.

Kabul etmezler yüksek ihtimal. Panelinin iyi mi kötü olduğunu almadan önce bakman doğru olmaz mıydı? Adam da bunu der sana zaten. 14 gün olayı internet için geçerli. Mağazadan alımlarda 14 günde iade diye bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…