HP Victus 15-FA1035NT modelinde RAM ve SSD nasıl değiştirilir?

belalixeLL

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Hocalarım laptopta 16 GB RAM (2x8) ve 512 GB SSD var. Açıkçası bana ikisi de yetmiyor. RAM'i 32'ye SSD'yi de 2TB'a çıkarmak istiyorum. Yapılabilir mi ve eğer yapılabiliryorsa ben kendim nasıl yapabilirim?

Selamünaleyküm. Hocalarım laptopta 16 GB RAM (2x8) ve 512 GB SSD var. Açıkçası bana ikisi de yetmiyor. RAM'i 32'ye SSD'yi de 2TB'a çıkarmak istiyorum. Yapılabilir mi ve eğer yapılabiliryorsa ben kendim nasıl yapabilirim?
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...nt=HBCV000049LBKC&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

Canlı destek başladı
Ürün Uzmanı
Merhaba HP Ürün Danışmanı olarak bakmış olduğunuz bu üründe yardımcı olmamı ister misiniz?🙋

O linki tıkla canlı desteğe yaz, RAM kaç GB desteklediği sitesinde bile yazmıyor... Gerisi kolay :)

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...nt=HBCV000049LBKC&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

Canlı destek başladı
Ürün Uzmanı
Merhaba HP Ürün Danışmanı olarak bakmış olduğunuz bu üründe yardımcı olmamı ister misiniz?🙋

O linki tıkla canlı desteğe yaz, RAM kaç GB desteklediği sitesinde bile yazmıyor... Gerisi kolay :)

Cevap vermiyorlar.

Parçaları sipariş edip içini açıp kolayca takabilirsiniz. İç kısmı kolay açılmakta.

RAM vs SSD önerin var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parça değiştirme için şunu izlersin...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parça değiştirme için şunu izlersin...

Eyvallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam model kodu nedir? Intel CPU varsa 64 GB bile destekler. 2TB SSD takılır fakat NAND'ların tek taraflı olması lazım. Çift taraflı NAND kullanılan SSD zor takılıyor. Bu bilgiler size canli destek veremez 🙃 İcini açıp takma kolay, video atılmış zaten.

Tam model kodu nedir? Intel CPU varsa 64 GB bile destekler. 2TB SSD takılır fakat NAND'ların tek taraflı olması lazım. Çift taraflı NAND kullanılan SSD zor takılıyor. Bu bilgiler size canli destek veremez 🙃 icini açıp takma kolay, video atılmış zaten.

CPU Intel i5 13. nesil. NAND çit taraflı mı tek taraflı mı bilmiyorum. Ayrıca 2TB olması zorunlu değil 1TB da olur.

CPU Intel i5 13. nesil. NAND çit taraflı mı tek taraflı mı bilmiyorum. Ayrıca 2TB olması zorunlu değil 1TB da olur.

13. nesil işlemciler bayağı yüksek seviye RAM destekliyor dediğim gibi. 1TB olursa tek taraf NAND olur çok yüksek ihtimal. 2TB olursa bazı modeller çift taraflı oluyor ve kalınlaşıyor, kalınlaşınca da takılması zor olabiliyor SSD slotunun altında farklı bileşenler de olduğu için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı