https://www.hepsiburada.com/hp-vict...a-p-HBCV00003E3K73?url_src=and-product-detail bu laptopu almayı düşünüyorum. Laptop kullanımı %95 oyun için olur. Bu fiyat civarına RAM 16, RTX 3050 bunu bulabildim. Bu laptopu önerir misiniz? Veya başka laptop önerir misiniz?
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...a-p-HBCV00003E3K73?url_src=and-product-detail bu laptopu almayı düşünüyorum. Laptop kullanımı %95 oyun için olur. Bu fiyat civarına RAM 16, RTX 3050 bunu bulabildim. Bu laptopu önerir misiniz? Veya başka laptop önerir misiniz?
Hocam ekran kartı kaç watt ?Fiyat bandinda en mantıklısi bu şu an hocam, alınır.
Hocam ekran kartı kaç watt?
Bir de bazı videolarda fanlar yan yana ve sadece arka taraftan çıkış olduğunu gördüm düşünceniz nedir?
Elinize sağlık hocam oyun testlerinde 75W olarakmı kullandınız 85 işlemci ve 80 gpu sıcaklıkları biraz fazla gibi bu arada yanda fan çıkışı yok sadece arkada var15 olan modellerde fanlar yan yana evet. Arkadan ve soldan hava çıkışı sağlıyor. 3050 Ti Dynamic Boost ile ( Omen Hub üstünden performans moduna almanız gerekli) 75watt oluyor.
15 olan modeller hakkında ince detaylar için bu makalemi okuyabilirsiniz.Donanımsal bazı farkları olsada geneli böyle 15 olanlar için.
İnceleme: HP Victus 15-FA0007NT
Herkese merhaba, yaklaşık 3 aydır kullandığım cihazım HP Victus 15-FA0007NT modelini neden aldığımı, neden özellikle 15 olanı aldığımı açıklayacağım ve belli oyunlardaki FPS değerlerini paylaşacağım; Resimde görüldüğü gibi mavi modeli özellikle aldım çünkü bu zamana kadar gri bir laptop...www.technopat.net
Elinize sağlık hocam oyun testlerinde 75W olarakmı kullandınız 85 işlemci ve 80 GPU sıcaklıkları biraz fazla gibi bu arada yanda fan çıkışı yok sadece arkada var
İncelemeniz üzerinden 10 gün daha geçmiş hoparlör veya Wi-Fi kartında bir sorun yaşadınız mı?
Elinize sağlık hocam oyun testlerinde 75W olarakmı kullandınız 85 işlemci ve 80 GPU sıcaklıkları biraz fazla gibi bu arada yanda fan çıkışı yok sadece arkada var.
İncelemeniz üzerinden 10 gün daha geçmiş hoparlör veya Wi-Fi kartında bir sorun yaşadınız mı?
80 85 o kadar anormal sayılar değil de. Sınırlı fanı olması sorun çıkarır mı?
Isınma probleminden falan bahsetmiş ya fanı yetersiz mi yoksa diye soruyorum. Ayrıca laptop şimdi 18.5k oldu ne yazık ki başka laptop alacağız hocam. İndirim bekleyeceğiz artık napalımHoparlör ve Wi-Fi'da sorun yok, fanları son hızda kullanmıyorum ve ortam sıcaklığına göre değişiyor. Yurtta iken yazdığım değerler mevcut çünkü orası aşırı sıcak, evde iken 5-6 derece daha düşük oluyor. Bütün testler performans modunda 75watt olarak yaptım. Yanda çıkış yok fakat fanlar tek tarafta olduğu için alttaki sol taraftan hava çıkışı oluyor ama asıl sol arkadan çıkıyor. Laptop için makalede yazan değerlerde normal gibi bence. Dediğim gibi maksimum hızda kullanmıyorum fanları, otomatikte çalışıyor.
Sınırlı fan derken, anlamadım?