HP Victus 15, anladığım kadarıyla Freesync desteklemiyor. Linux tarafında bunu doğrulayabiliyorum, custom Windows'lar ile de açamıyorum. Ancak işin ilginci normal Windows kurulumunda Freesync açabiliyorum, bu kafamı karıştırıyor. Windows 11 kurduktan sonra normal güncellemeler zaten en son sürücüleri kuruyor, kurduktan sonra ekran kısmında otomatik olarak Freesync açılmış olarak geliyor. Bildirim olarak yüksek yoğunlukta ekran tespit edildi vs. diye de bildirim atıyor ilk açılışta.
HP sitesi böyle bilgi veriyor.
Sitesinde verilen bilgiler arasında bir AMD Freesync/VRR falan da geçmiyor. Benim anlamadığım, o zaman bu AMD sürücüsü Freesync olarak neyi ya da neye açıyor? HDMI bağlı değil. Sadece laptop ekranını kullanıyorum.
Panel ise CMN1521.
Acaba CRU ile desteklemeyen ekranlarda freesync açma metodunu sürücüye entegre edip öyle mi açıyorlar diye düşündüm ancak sürücüyü silip normal Windows üzerinde AMD'nin sitesinden indirileni kurduğumda yine açılabiliyor Freesync, custom Windows'larda olmaması ise sorgulatıyor. Linux zaten bu durumu en başından beri reddediyor ve hatta belki takılı olmadığı içindir bilmiyorum ancak HDMI için de VRR capable: 0 bilgisini vermekte.
Kısa soru: HP Victus 15'ler AMD FreeSync destekliyor mu?
HP sitesi böyle bilgi veriyor.
|
Sitesinde verilen bilgiler arasında bir AMD Freesync/VRR falan da geçmiyor. Benim anlamadığım, o zaman bu AMD sürücüsü Freesync olarak neyi ya da neye açıyor? HDMI bağlı değil. Sadece laptop ekranını kullanıyorum.
Panel ise CMN1521.
Acaba CRU ile desteklemeyen ekranlarda freesync açma metodunu sürücüye entegre edip öyle mi açıyorlar diye düşündüm ancak sürücüyü silip normal Windows üzerinde AMD'nin sitesinden indirileni kurduğumda yine açılabiliyor Freesync, custom Windows'larda olmaması ise sorgulatıyor. Linux zaten bu durumu en başından beri reddediyor ve hatta belki takılı olmadığı içindir bilmiyorum ancak HDMI için de VRR capable: 0 bilgisini vermekte.
Kısa soru: HP Victus 15'ler AMD FreeSync destekliyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör: