Çözüldü HP Victus 15 ikinci M.2 SSD takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enis27

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp victus 15 Fb0004-NT Ryzen 7 5800h RTX 3050ti
Arkadaşlar model Victus 15 FB0004NT. Sitesinde ikinci M.2 SSD yazıyor ama birçok kişi ikinci M.2 takılamayacağını çünkü port olmadığını söylüyorlar. Bu laptopa ikinci M.2 SSD takılabilir mi? Site linkini bırakıyorum.

Peki ne yapabilirim serviste falan takabilirler mi? Ve serviste taktırmak mantıklı olur mu yoksa gereksiz para harcamış mı olurum? Eğer böyle bir seçeneğim yoksa harici SSD alacağım. Eskiyi değiştirmek istemiyorum.

Takilamaz, 2. disk slotu yok.

Peki ne yapabilirim serviste falan takabilirler mi? Ve serviste taktırmak mantıklı olur mu yoksa gereksiz para harcamış mı olurum? Eğer böyle bir seçeneğim yoksa harici SSD alacağım. Eskiyi değiştirmek istemiyorum.
Servis ekstradan slot takmaz cihaza.

Hocam şöyle bir ürün buldum.
Normal bir SSD kadar tabii ki hızlı değil ama taşınabilir ve kullanımı rahat diyorlar. Bunu almam mantıklı olur mu yoksa bu fiyat bandında daha mantıklı 512 GB bir harici SSD var mı? Söylediğim gibi taşınabilir SSD almak istiyorum.

Servis ekstradan slot takmaz cihaza.

Hocam şöyle bir ürün buldum.
Normal bir SSD kadar tabii ki hızlı değil ama taşınabilir ve kullanımı rahat diyorlar. Bunu almam mantıklı olur mu yoksa bu fiyat bandında daha mantıklı 512 GB bir harici SSD var mı? Söylediğim gibi taşınabilir SSD almak istiyorum.
Bunun için ayrı konu acabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı