Rehber Playstore.com üzerinden Steam Key alabileceğiniz 150 TL indirim kodu nasıl alınır?

Diğeri hocam, GameSatış kaldırmıştı en son. ByNoGame'yi de bilmiyorum nasıl kullanacağımı ama deneyeyim. Çok sordum kusura bakmayın da Razer Gold'a para nasıl yatiracagimi biliyor musunuz? Buradan gelen pin ile 100 TL attım, ancak üstüne kartla para ekleyemiyorum.

3 tane Razer Gold kodum var 100 liralık, isterseniz kullanmadığınız kodları benim Razer Gold'lar ile takaslayaibiliriz hocam.

3 tane Razer Gold kodum var 100 liralık, isterseniz kullanmadığınız kodları benim Razer Gold'lar ile takaslayaibiliriz hocam.
Olur hocam da ben o kodla razer gold alsam yine ayni sey olmayacak mi zaten? ByNoGame kodunu kastettiniz sanırım, valla o kodla ne yapılacağını, kaç TL verdiğini anlamadım. Onla yapabiliriz.

Olur hocam da ben o kodla Razer Gold alsam yine ayni şey olmayacak mi zaten? ByNoGame kodunu kastettiniz sanırım, vallahi o kodla ne yapılacağını, kaç TL verdiğini anlamadım. Onunla yapabiliriz.

Benim vereceğim Razer Gold kodunu niçin kullanacağınızı bilmiyorum hocam, Epic Games'ten oyun almak için veya Amazon, Play Store gibi yerlerden hediye çeki almak içinde kullanılıyor. Eğer satıma amacınız varsa şu an vatangame gibi yerler 86 liradan alıyor 100 lira kodu. Benim 18 yaşıma 1 ay kaldı, henüz IBAN'ım yok Papara da kapandı bu yüzden siteden para çekemiyorum.

Eğer PUBG kodunu da alabilirseniz ByNoGame ve PUBG için 2 tane kod verebilirim, GetirYemek kodunuz da varsa üçünü verebilirim.

ByNoGame koduyla ByNoGame'den item alınıyor ama o kodla Razer Gold falan alınmıyor yani o kod nakite dönmüyor.

Benim vereceğim Razer Gold kodunu niçin kullanacağınızı bilmiyorum hocam, Epic Games'ten oyun almak için veya Amazon, Play Store gibi yerlerden hediye çeki almak içinde kullanılıyor. Eğer satıma amacınız varsa şu an vatangame gibi yerler 86 liradan alıyor 100 lira kodu. Benim 18 yaşıma 1 ay kaldı, henüz IBAN'ım yok Papara da kapandı bu yüzden siteden para çekemiyorum.

Eğer PUBG kodunu da alabilirseniz ByNoGame ve PUBG için 2 tane kod verebilirim, GetirYemek kodunuz da varsa üçünü verebilirim.

ByNoGame koduyla ByNoGame'den item alınıyor ama o kodla Razer Gold falan alınmıyor yani o kod nakite dönmüyor.
Niçin kullanacağım bende bilmiyorum açıkçası. ByNo'dan max skin alabilirim ona da üşendim gerek yok gibi. Bari razer kod bulunsun. Pubg kodu ve getiryemek kodu nasıl alınıyor? Mesajla falansa alayım, PUBG lazım değil bana.

Şuan PLAYSTORE ve ByNoGame kodu var bende.

ByNoGame ve Play Store kodları ile hep Apple kodları alıyorum gayet güzel oluyor bence. Ama Play Store sepet olmadığı için daha sadece 100₺'lik kod alabiliyorum 50₺ si boşa gidiyor

ByNoGame ve Play Store kodları ile hep Apple kodları alıyorum gayet güzel oluyor bence. Ama Play Store sepet olmadığı için daha sadece 100₺'lik kod alabiliyorum 50₺ si boşa gidiyor.

O konuda yapacak bir şey yok hocam maalesef, 250'lik kod alabilirsiniz 100 lira cebinizden verip. Sonra siteye 212'den satarsınız komisyonla falan 200 TL çekim yaparsınız 100 TL kar edersiniz.

Niçin kullanacağım bende bilmiyorum açıkçası. Byno'dan Max skin alabilirim ona da üşendim gerek yok gibi. Bari Razer kod bulunsun. PUBG kodu ve GetirYemek kodu nasıl alınıyor? Mesajla falansa alayım, PUBG lazım değil bana.

Şu an Play Store ve ByNoGame kodu var bende.

Onlarda SMS ile alınıyor, GetirYemek T.C. ve PUBG T.C. yazark alabilirsiniz 6262'ye. Ben normalde GameSatış'a bozduruyordum ama orası alımı durdurmuş, vatangame falan var güvenilir ama IBAN ekleyemiyorum ve para çekemiyorum kartım olmadığından.

ByNoGame ve Play Store kodları ile hep Apple kodları alıyorum gayet güzel oluyor bence. Ama Play Store sepet olmadığı için daha sadece 100₺'lik kod alabiliyorum 50₺ si boşa gidiyor
Kullanmadığınız Playstore kodu var mı? Playstore kodu karşılığında ByNoGame'den 125 liralık App Store kodu alıp size verebilirim.

Onlarda SMS ile alınıyor, GetirYemek T.C. ve PUBG T.C. yazark alabilirsiniz 6262'ye. Ben normalde GameSatış'a bozduruyordum ama orası alımı durdurmuş, vatangame falan var güvenilir ama IBAN ekleyemiyorum ve para çekemiyorum kartım olmadığından.
Teşekkürler yarın bakayım. Orası durdurdu evet maalesef. Vatangame'e de bakayim. ByNoGame kodunu takaslayabiliriz istersen bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı