HP Victus 15 laptoplarda RGB klavye var mı?

Değerlendireceğim

O cihazdan başka bir seçeneğiniz yok. Ayrıca attığınız Nitro V olan cihaz, Victus'tan da kötü. İçinde RTX3050 4 GB olan bir cihaza 23 bin TL'den tek kuruş fazla vermeyin bu devirde. Eşit watt değerine sahip bir 4050 ile 3050 arasında inanılmaz derecede fark var, ki 4050, 3060'tan da güçlü.

O cihazdan başka bir seçeneğiniz yok. Ayrıca attığınız Nitro V olan cihaz, Victus'tan da kötü. İçinde RTX3050 4 GB olan bir cihaza 23 bin TL'den tek kuruş fazla vermeyin bu devirde. Eşit watt değerine sahip bir 4050 ile 3050 arasında inanılmaz derecede fark var, ki 4050, 3060'tan da güçlü.
teşekkürler cevabınız için. anlattıklarınız hakkında bilgim var. ancak fiyatlar o kadar oynak ki 3050 ye sahip bir cihazı 30k gibi bir rakamda bile görebiliyoruz. sadece rgb klavye hakkında bilgim yoktu pek ama yinede yardımınız için teşekkür ediyorum.

Teşekkürler cevabınız için. Anlattıklarınız hakkında bilgim var. Ancak fiyatlar o kadar oynak ki 3050'ye sahip bir cihazı 30k gibi bir rakamda bile görebiliyoruz. Sadece RGB klavye hakkında bilgim yoktu pek ama yine de yardımınız için teşekkür ediyorum.

Victus'un RGB klavyesi zaten pek de önemli değil, siz de az çok biliyorsunuzdur. Diğerlerine göre daha zayıf kalıyor her türlü, ama yine de işi görüyor orası ayrı. Ben şahsen böyle sade bir görünümdeki laptopta RGB klavyeye çok da dikkat edilmemesi taraftarıyım.

Yani alacak kişi illa Gaming görünümlü havalı atarlı giderli ışıklı mışıklı bir şey istiyorsa Victus'u zaten çok beğeneceğini sanmıyorum, Victus sadeliğiyle güzel.

Victus'un RGB klavyesi zaten pek de önemli değil, siz de az çok biliyorsunuzdur. Diğerlerine göre daha zayıf kalıyor her türlü, ama yine de işi görüyor orası ayrı. Ben şahsen böyle sade bir görünümdeki laptopta RGB klavyeye çok da dikkat edilmemesi taraftarıyım.

Yani alacak kişi illa Gaming görünümlü havalı atarlı giderli ışıklı mışıklı bir şey istiyorsa Victus'u zaten çok beğeneceğini sanmıyorum, Victus sadeliğiyle güzel.
katılıyorum ancak artık alamıyoruz an itibariyle takip ettiğim cihazlara 4-5k zam gelmiş şaka gibi

Katılıyorum ancak artık alamıyoruz an itibarıyla takip ettiğim cihazlara 4-5k zam gelmiş şaka gibi

Bütçeniz yetiyorsa oradaki Nitro'yu alınız efendim. Başka model istiyorsanız Victus 15-FA1035NT modeline bakabilirsiniz, ben de bizzat 15-FA1025NT kullanıyorum(aynısının gümüş renklisi ve Windows'lu hali).30K bütçeye sıfır olarak başka çok seçenek yok diye biliyorum, yani aslında çok var ama iyi değiller.

Katılıyorum ancak artık alamıyoruz an itibarıyla takip ettiğim cihazlara 4-5k zam gelmiş şaka gibi

Ayrıca 36k ya aldığım 4060 14500HX Victus 46k olmuş. Gerçekten kafayı yemelik bir hayatta yaşıyoruz

Bütçeniz yetiyorsa oradaki Nitro'yu alınız efendim. Başka model istiyorsanız Victus 15-FA1035NT modeline bakabilirsiniz, ben de bizzat 15-FA1025NT kullanıyorum(aynısının gümüş renklisi ve Windows'lu hali).30K bütçeye sıfır olarak başka çok seçenek yok diye biliyorum, yani aslında çok var ama iyi değiller.
böyle bir victus 16 var ama internetten almaktan vazgeçtik yerinden gidip alacağız

Ayrıca 36k ya aldığım 4060 14500HX Victus 46k olmuş. Gerçekten kafayı yemelik bir hayatta yaşıyoruz

İkinci el candır hocam, ben 20 bin üstündeki çoğu malımı ikinci el alırım. Bahsettiğim 15-FA1025NT'yi daha bir ay önce mi ne 22 bin liraya aldım, kutulu faturalı 1.5 yıl garantili sıfır ayarında bir şekilde.

O Victus daha güzelmiş hocam(benim bahsettiğim FA-1035NT'ye göre).
Tam olarak hangi bilgisayarı alacaksınız şimdi?

İkinci el candır hocam, ben 20 bin üstündeki çoğu malımı ikinci el alırım. Bahsettiğim 15-FA1025NT'yi daha bir ay önce mi ne 22 bin liraya aldım, kutulu faturalı 1.5 yıl garantili sıfır ayarında bir şekilde.
doğru söylüyorsunuz ancak alacak kişiler bu konuda biraz hassaslar. yapacak bir şey yok

O Victus daha güzelmiş hocam(benim bahsettiğim FA-1035NT'ye göre).
Tam olarak hangi bilgisayarı alacaksınız şimdi?
şuan belirsiz büyük ihtimal büyük marketlerden bakıp alacağız

Doğru söylüyorsunuz ancak alacak kişiler bu konuda biraz hassaslar. Yapacak bir şey yok

Bizim insanımızda ikinci el elektronik nefreti çok var, ve aslında haklı da buluyorum onları çünkü bilgisayardan anlamayan birisi mesela ikinci el bir bilgisayar alırken çok büyük ihtimalle dolandırılır. Ben bilgisayarımı satarken, alıcıya tüm parçaları gösterdim, mining testi falan yaptım ölü piksel testi yaptım FurMark testi yaptım adam dedi ki "kral ben anlamıyorum bu işlerden bilgisayar güzele benziyor Valorant açar mı" dedi mesela.

Doğru söylüyorsunuz ancak alacak kişiler bu konuda biraz hassaslar. Yapacak bir şey yok

Şu an belirsiz büyük ihtimal büyük marketlerden bakıp alacağız

Fiziksel mağaza zorunluysa Teknosa tercih edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı