Merhaba dostum aynı laptopa ben de sahibim bir önceki sorduğun soruyu da inceledim. Biraz araştırma yaptığımda ise şu bilgileri buldum. Öncelikle bu AMD full System laptopların( CPU+GPU her ikisi de AMD olanların) aynı outputslara sahip olduğunu öğrendim. (NVIDIA ekran kartına sahip laptoplarda HDMI vs. Yalnızca monitore bağlıdır ve direkt olarak görüntü almak mümkündür.) Ancak tam aksine ortak kullanılan outputslara rağmen RX6800M serisi GPU'ara sahip kişiler MUX switch ile görüntü verebiliyor. MUX switch kullanmayanlar ise USB Type-C DisplayPort bağlantısı ile verebiliyor harici ekrana.
"Can you use it with an external display through USB C since it bypasses the iGPU?" şeklinde Type-C ile IGPU'yu bypass edebildiğini söyleyenler de olmuş. Type-C ile denemek şart gibi görünüyor.
"Use an external monitor with USB-C port NOT your HDMI so it directly hooks up to your GPU. This is how I've gotten FMF to work with my 6800M laptop"
Harici monitör bağlamadan bunun bir çözümü yok çünkü MUX switch yok HP Victus 15'te. Ancak televiyon veya monitorlere ise Type-C to DisplayPort ile bağlanırsan AFMF 2'yi etkinleştirmen mümkün görünüyor.