Çözüldü HP Victus 15 modelinde SSD veya hard disk slotu var mı?

• Konuyu başlatan nunez4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 11.050
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha önce hiçbir oyuncu dizüstünde görmediğim bir fan konumlandırması. Büyük ihtimal ısınma sorunu yaratacaktır 15 modeli.

İmkan var ise 16 modeline bakılmalı. 👇👇

internals-3-1000x705.jpg

Isınma sorunu yok cihazda. Hatta gelen BIOS ve Omen Hub updati ile eskiden 80 derece olan GPU artık 75 dereceyi geçmiyor. CPU da yakın sayılır.

15 kasa yine, bütün 15 kasalarında tek slot var trdeki.

Arkadaşlar ben Victus 15 aldım ısınma sorunu asla yok laptop yükseltici alırsanız 10-20 derece fark ettiriyor olağanüstü bir icat. FiveM'de 300-500 scriptli 100-200 kişilik sunucularda oynuyorum (ağır server'lar) 60 FPS altına düşmüyorum PC 75 dereceyi görmüyor 65 dereceye düştüğü oluyor 0 ısınma sorunu PC'nin sadece sağ tarafı ısınıyor sol büyük tarafta asla ısınma yok o ndenle fanlar sağ tarafa entegre gibime gdliyor. bu üründe sadece bir slot varsa ve o da doluysa, takılı olan slottaki (500GB)'lık SSD'yi çıkarıp yerine 1TB'lık takmak istiyorum hangi SSD alacağım ne uyumlu ne değil hiç bilmiyorum destek var mı?

Isınma sorunu yok cihazda. Hatta gelen BIOS ve Omen hub updati ile eskiden 80 derece olan GPU artık 75 dereceyi geçmiyor. CPU da yakın sayılır.

15 kasa yine, bütün 15 kasalarında tek slot var trdeki.

Hangi SSD'yi takmalıyız onu çıkarıp reis 1TB takacağım.

Arkadaşlar ben Victus 15 aldım ısınma sorunu asla yok laptop yükseltici alırsanız 10-20 derece fark ettiriyor olağanüstü bir icat. FiveM'de 300-500 scriptli 100-200 kişilik sunucularda oynuyorum (ağır server'lar) 60 FPS altına düşmüyorum PC 75 dereceyi görmüyor 65 dereceye düştüğü oluyor 0 ısınma sorunu PC'nin sadece sağ tarafı ısınıyor sol büyük tarafta asla ısınma yok o ndenle fanlar sağ tarafa entegre gibime gdliyor. bu üründe sadece bir slot varsa ve o da doluysa, takılı olan slottaki (500GB)'lık SSD'yi çıkarıp yerine 1TB'lık takmak istiyorum hangi SSD alacağım ne uyumlu ne değil hiç bilmiyorum destek var mı?

Hangi SSD'yi takmalıyız onu çıkarıp reis 1TB takacağım.

Ayrı konu açınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı