Sefa55mint
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar yeni HP Victus oyuncu laptopu aldım. 2024 model. 13500 Intel işlemci ve RTX 4050 ekran kartına sahip. 16 GB RAM. Geçenlerde Mafia Definitive bitirdim. Arada Cyberpunk 2077 oynuyorum. Bu oyunlarda bir sorun yaşamadım. İlk Mafia oynayacağımda laptop RTX 4050 ekran kartıyla oyun açmıyordu. Onu ayarlardan ve NVIDIA Denetim Masası'ndan ekran kartımı oyunda seçerek düzeltmiştim. RDR2yide yeni bu oyunlarla birlikte indirdim. Sonra girdiğimde oyun 15 FPS civarlarında çalışıyordu. Sanki RTX 4050 laptopumda yokmuş gibi. Oyuna ekran kartımı göstermek için uğraştım ancak olmuyor. Oyun menüsünde 58 FPS alırken hikaye modu ya da Online olsun fark etmez 15 FPS. Ayarları Low yaptım değişmedi. GeForce Experience optimize ettim ayarları olmadı. Üstelik bunları yapınca oyun yükleme ekranında hiçbir hata vermeden aniden kapanır oldu. Oyuna girerkem ise ( please Update your Drive. Game requires version 27.20.100.8681 or newer. Please visit Intel: http//downloadcenter.intel.com/ for the latest display driver ) yazan pencere açılıyor. Buna tamam dersem oyuna devam ediyor menu geliyor. İptal dersem oyun kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim?..