merabaamet
Hectopat
FN+F11 denediniz mi hocam?Doğru attım değil mi?
FN+F11 denediniz mi hocam?Doğru attım değil mi?
FN+F11 denediniz mi hocam?
1.Görsel olarak değil, metin olarak atar mısınız? Bu şekilde bakamam. Ayrıca ekran görüntüsü yerine fotoğraf paylaşmak da kurallar gereği yasak, haberiniz olsun. Bu şekilde devam etmeyin.

www.intel.com

www.intel.com
				3.Bunlar Intel sürücüleri. DSA ile bir taratın, aradan çıksın bunlar:

Intel® Driver & Support Assistant
The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available.www.intel.com
Eğer bu da bulmazsa manuel olarak kurdurucam bilinmeyenler için.
Ses için zaten ünlem işareti veren bir denetleyici görüyorum. Touchpad bunlardan hangisi çıkacak göreceğiz. Tek tek, diğer cihazlarda olan hepsinin donanım kimliklerini numaralandırarak atar mısınız?
Bir de fare sekmesin altından ekran görüntüsü atar mısınız? Eğer bulmam vakit alırsa sabah bakar atarım tek tek.
7.Bunlar Intel sürücüleri. DSA ile bir taratın, aradan çıksın bunlar:

The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available.www.intel.com
Ses için zaten ünlem işareti veren bir denetleyici görüyorum. Touchpad bunlardan hangisi çıkacak göreceğiz. Tek tek, diğer cihazlarda olan hepsinin donanım kimliklerini numaralandırarak atar mısınız?
Bir de fare sekmesin altından ekran görüntüsü atar mısınız? Eğer bulmam vakit alırsa sabah bakar atarım tek tek.
Bu da olmadı hocam.Bunlar Intel sürücüleri. DSA ile bir taratın, aradan çıksın bunlar:

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.