HP Victus 15 vs Monster Abra A5 v19.4.4

Vakit ayıran herkese teşekkür ederim.

Evet, 2 adet NVMe SSD slotu var.

Ege bey maalesef bugün sipariş etmek için girdik amazona zam gelmiş 21bin olmuş üzelerek seçeneklerimiz arasından çıkarmak zorunda kaldık 20bin TL'ye öneribileceğiniz en iyi model nedir tekrar rahatsız ediyorum ama.

@Ege Hanedar

Son düzenleme:
Vakit ayıran herkese teşekkür ederim.

Ege bey maalesef bugün sipariş etmek için girdik amazona zam gelmiş 21bin olmuş üzelerek seçeneklerimiz arasından çıkarmak zorunda kaldık 20bin TL'ye öneribileceğiniz en iyi model nedir tekrar rahatsız ediyorum ama.
Merhaba hocam konu başı bahsettiğiniz monster dan vaz mı geçtiniz.

Ayrıca belirttiğiniz fiyatta Bunuda düşünebilirsin

Başka seçenek var mı hocam bu fiyata.
Bu fiyata 3060 malesef yok
Alınabilecek en iyi ekran kartı da 3050ti kalıyor.
Yukarıda attığım Lenovo ve bu var.

Bu fiyata 3060 maalesef yok.
Alınabilecek en iyi ekran kartı da 3050 Ti kalıyor.
Yukarıda attığım Lenovo ve bu var.

Bu modelin ekran kartı ve işlemcileri aynı sanırım ekran kartı TDP değerlerini bilmiyorum ama gerekli SSD ve RAM yükseltmelerini yapınca daha uyguna geliyor sizin fikriniz nedir?

Bu modelin ekran kartı ve işlemcileri aynı sanırım ekran kartı TDP değerlerini bilmiyorum ama gerekli SSD ve RAM yükseltmelerini yapınca daha uyguna geliyor sizin fikriniz nedir?
Attığın acer in ekran kartı 95w .
Benim attığım Lenovo da galiba 75w var.

Attığınız acer de bence gayet güzel pc.
Yükseltme yaparsanız o da sizi üzmeyecektir.

Lenovo da olan 165hz 16. İnc %100 sRGB ekran , ddr5 ram bu fiyat için gayet mükemmel özelikler.
Ben olsam bütçem Lenovo için yetiyorsa Lenovo yu alırdım. Hem markası hem özelikleri olarak benim daha da hoşuma gitti.
Ama dediğim gibi acer de gayet iyi bir tercih özelikle fiyat bakımından +8 gb ram ile çok iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı