HP Victus 15'in hangi modeli alınmalı?

Daxos

Hectopat
Değişim için Victus model laptopumu HP'ye yollayacağım, kataloglarında şu anda 16 serisi laptop olmadığı için 15 serisi laptop öneriyorlar. Bana şu 3 bilgisayarı önerdiler, bunlardan hangisi alınmalı?

1753283912001.png

1753283921920.png

1753283936554.png

Son düzenleyen: Moderatör:
OMEN önersinler. Önermiyorsa DOA raporu al distribütöre gönder aynısı veya üstünü değişim önerirler.
Hocam son üretim ve yeni ekran kartları barındırdıkları için dediğiniz raporun çıkması çok olanaklı değil, aynı zamanda raporun çıkması 3 ay kadar sürüyor. Garantim 9. ayda bitiyor.

Hocam son üretim ve yeni ekran kartları barındırdıkları için dediğiniz raporun çıkması çok olanaklı değil, aynı zamanda raporun çıkması 3 ay kadar sürüyor. Garantim 9. ayda bitiyor.

Bitsin. Yeni alacağın bilgisayar yeni üretimli olduğu için o garantiden başlayacak. 3 Ay sürmüyor 1 Ay sürüyor. Sana gelecek bilgisayar gelmesi 1 Ay sürüyor. Bu bilgisayarları distribütör getiriyor. Elinde başka marka laptop olur onu önerir. Veya üstüne ekleyerek daha üst model alabilirsin o zaman fatura da kesilmiş oluyor.

Ben garantisi bitmiş Acer'dan DOA raporu aldım. Daha sonra üst modeli daha güçlü bilgisayara biraz para ekleyerek fatura çıkararak ürün aldım distribütörden. Düzenleme yaptım ilk mesajda.
Hocam üstüne çok fazla eklemek vs istemiyorum, bugün hp ile konuştuğum kadarıyla 16 serisinin kataloglarına eklenmesi yakın zamanda görünmüyormuş. Omen verebilir misiniz diye sorduğumda olumlu bir geri dönüş almamıştım, o konuda bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Üst modele değişim konusuna gelirsek bu sebepten ötürü thh yi aradım, çok tatmin etmeyen bilgisizce bir konuşma yaptılar benle, yarın tekrar onları arayarak bilgi almaya çalışayım.

Ama seçeneğim olmazsa bu üç modelden birini almam gerekiyor ve üçünün arasında en iyisi hangisi bilmem lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı