15 harici bir seçenek yok, 16 serisi daha kataloglarında yok. Laptopumun garantisinin bitmesine 1 ay kaldı. Yavaştan yollamam lazım.15'i kabul etme sana alt kasasını öneriyorlar ve limit oluyor bunlarda.
OMEN önersinler. Önermiyorsa DOA raporu al distribütöre gönder aynısı veya üstünü değişim önerirler.15 harici bir seçenek yok, 16 serisi daha kataloglarında yok. Laptopumun garantisinin bitmesine 1 ay kaldı. Yavaştan yollamam lazım.
Hocam son üretim ve yeni ekran kartları barındırdıkları için dediğiniz raporun çıkması çok olanaklı değil, aynı zamanda raporun çıkması 3 ay kadar sürüyor. Garantim 9. ayda bitiyor.OMEN önersinler. Önermiyorsa DOA raporu al distribütöre gönder aynısı veya üstünü değişim önerirler.
Hocam son üretim ve yeni ekran kartları barındırdıkları için dediğiniz raporun çıkması çok olanaklı değil, aynı zamanda raporun çıkması 3 ay kadar sürüyor. Garantim 9. ayda bitiyor.
Nasıl yani? Dediğinizi anlamadım.Bitsin. Yeni alacağın bilgisayar yeni üretimli olduğu için o garantiden başlayacak. 3 Ay sürmüyor 1 Ay sürüyor.
Nasıl yani? Dediğinizi anlamadım.
Hocam üstüne çok fazla eklemek vs istemiyorum, bugün hp ile konuştuğum kadarıyla 16 serisinin kataloglarına eklenmesi yakın zamanda görünmüyormuş. Omen verebilir misiniz diye sorduğumda olumlu bir geri dönüş almamıştım, o konuda bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Üst modele değişim konusuna gelirsek bu sebepten ötürü thh yi aradım, çok tatmin etmeyen bilgisizce bir konuşma yaptılar benle, yarın tekrar onları arayarak bilgi almaya çalışayım.Ben garantisi bitmiş Acer'dan DOA raporu aldım. Daha sonra üst modeli daha güçlü bilgisayara biraz para ekleyerek fatura çıkararak ürün aldım distribütörden. Düzenleme yaptım ilk mesajda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.