HP Victus 16 13700H alınır mı?

Hocam AMD işlemcili bir şey almak istemiyorum Victus'ta bayağı indirimde Amazon'da iki seçeneğim daha var yorumlar mısın biri MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR U7-155H 16 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri ötekide bu Dell Gaming G15 5530 Full HD Ubuntu Gaming Laptop bu Intel Ultra 155h iyi midir?

Hocam o Dell olan laptop da birisi bir sorun yaşamıştı hatırlamıyorum ama 30W mi bir şeyler iste.

Bütçem 40 civarları çok üstüne çıkamam hadi 41 41 olur diş hekimliği okuyorum blender tarzı uygulamalar kullanıcam birde cs2 falan oynuyorum . Dell arkadaşımda var baya beğendim 30 wat sınırı ayarlanabiliyor heralde . Acer falan önermezseniz sevinirim

Memnun mu hocam cihazdan victustan ısınma problemi falan var mı Dell var arkadaşımda attığım bugün onun fanlar baya iyi ama i5 victus kullandım bugün baya sesliydi
Epey kriteriniz var, hiçbir şeyde istemiyorsunuz hocam. Bu bütçede bu kadar fazla takıntı yapmayın. 7435HS işlemcili TUF cihazı al geç, Intel'i bile solladı AMD.

Harbi iyi fiyat hocam kredi kartımda o kadar limit yok ama şuan gecelik fiyat dimi bu
Gecelik olup olmadığını bilmiyorum fakat büyük ihtimallen bugüne özeldir. Stokta fazla süre kalmaz.

Gecelik olup olmadığını bilmiyorum fakat büyük ihtimallen bugüne özeldir. Stokta fazla süre kalmaz.
Tamamdır çok teşekkür ederim
Gecelik olup olmadığını bilmiyorum fakat büyük ihtimallen bugüne özeldir. Stokta fazla süre kalmaz
Gecelik olup olmadığını bilmiyorum fakat büyük ihtimallen bugüne özeldir. Stokta fazla süre kalmaz
hocam sepete ekliyim dedim stok tükenmiş bu tarz indirimlerden nasıl haberdar oluyorsunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı