HP Victus 16 alınır mı?

Isınma konusunda Acer'den nasıl iyi bilmiyorum ama önceki 2 tane nitro serimden daha iyi soğutma sistemi olduğu kesin. Malzeme kalitesini beğenmiyorum ama geçen başıma şöyle bir olay geldi.

Ekranı 100% sRGB değildi. Bende hp uygulaması üzerinden müşteri hizmetlerine mesaj attım :) hem mail attılar hem de aradılar. Dediler gönderin ekranı değiştirelim. Tamam ama ben iş içinde kullanıyorum, öyle uzun süre bekleyemem. Tamam dediler, kısa sürede değiştirir göndeririz. Laptopu 9 Nisan da gönderdim. Dün teslim aldım :) çok güzel bir 100% sRGB ile değiştirmişler. Hatta üzerinde jelatin vardı ben söktüm. Şaşırdım ne yalan söyleyeyim. Eğer evde ikinci bir laptop olmasa bu işe girişmezdim. Müşteri hizmetleri süper ama ürünleri dediğim gibi bence orta kalite.

Not: Bendeki laptop 14500hx işlemcili seri (r1060nt). Hall sensörü arızası yok.

Alma tabii ki hall sensör sorunu var ben aldım.

Ama fanı gerçekten güzel.
Merhaba.
Intel serisi olan cihazlarda pek fazla Hall sensör sorununa rastlanmadı. Tercih edilebilir bir seçenek.

Soğutma ve işlemci performansından şahsen çok memnunum.

Merhaba.
Intel serisi olan cihazlarda pek fazla hall sensör sorununa rastlanmadı. Tercih edilebilir bir seçenek.

Soğutma ve işlemci performansından şahsen çok memnunum.

Intel islemcili victus modellerin AMD modellere gore daha az satisindan kaynakli boyle bir algi var sanırım. AMD daha serin calistigi icin tersine hall sensoru sorunu çıkma olasılığı daha az.

Intel islemcili victus modellerin AMD modellere gore daha az satisindan kaynakli boyle bir algi var sanırım. AMD daha serin calistigi icin tersine hall sensoru sorunu çıkma olasılığı daha az.

Ama nedense AMD işlemcili modellerde daha çok karşılaşıldı bu olayla.
Bunun nedenini tam olarak bilmiyorum, sensörün kendisiyle alakalı bir sorun olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı