HP Victus 16 alternatif önerisi

hsnhasantr

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe 30K'yı az geçebilir. 32 GB DDR5 RAM şart. Ya da en azından kolayca RAM yükseltilebilecek bir model olmalı. 12700H işlemci olarak galiba benim için en iyi seçenek. AMD bütçe için iyi olsa da, 12700H performansını istiyorum. 3060 min GPU. SSD 512 olabilir. Oyun amaçlı almayacağım. Ekran büyük olsa daha iyi olur. Yenileme hızı önemli değil.

Bu durumda sizce Victus'tan daha iyi seçenek var mıdır? Victus'un Nit değeri biraz daha yüksek olsa diye düşünüyorum. Tasarımı çok iyi bana göre. Ve soğutma olarak biraz zayıf kalabilir gibi duruyor. Teşekkürler.

Şimdilik aklımdaki model bu:

GameGaraj Slayer modelleri var ama onlara çok güvenemedim. HP'nin garantisini de iyi diye biliyorum eğer bozmadıysa.

Gamegaraj marka kötü ikinci elde sorun yaratıyor bide yazılım desteği yok hp bir marka.

Karşılaştırdığı Victus 29.5k, zaten slayerda MSI Crosshair kasa kullanıyor GameGaraj logolu MSI alıyorsun.
Hocam doğru diyorsun zaten ama ikinci el de gamegaraj diye millet almak istemiyor acayip fiyat düşüyor ayrıca yazılım teknik destek de sıkıntı.

Yine de Gamegaraj donanımı acayip hocam ben başka msi asus rog felan yoksa bunu tavsiye ediyorum ikisi arasından.

Bu fiyata 12700h,3060,32Gb DDR5 Bulamadım. Bu iki model ancak bu fiyatta. Gamegaraj donanım olarak daha iyi ama ekran olarak da daha iyi midir acaba? Ya da aynı filan olsa en azından. Msi anakartlıysa GameGaraj modellerinin driverlerini msi sitesinden alamıyor muyuz? Neden destek kötü? Garanti teknik destek olayı da mı sıkıntıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…