HP Victus 16 CPU ve GPU olarak yeterli mi?

Bütçe
1200 euro
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Laptop almak istiyorum ama bir önceki açtığım konudaki iki fikir beni etkiledi.

Amazon.de birinci fikir bu laptopun alınması çünkü limit yok.

HP Victus 16-r0770nd - Gaming Laptop - 16.1 inch - 144Hz - qwerty | bol.com ikinci fikir ise RTX 4070 olduğu için bunun alınması ve limitin çok da önemli olmadığı.

Forumda limit konularına baktım ve bir sürü kişi bu konudan muzdarip gibi. Açıkçası alıp işime bakmak istiyorum gelecekte limit düzeltme işleri falan hiç uğraşmak istemiyorum. Ama limit ne kadar etkili bir şey onu da bilmiyorum.

Sizce hangisi alınmalı?

HP Victus daha iyi görünüyor yine de son karar sizin.

Merhaba arkadaşlar. Laptop almak istiyorum ama bir önceki açtığım konudaki iki fikir beni etkiledi.

HP Victus 16-r0770nd - Gaming Laptop - 16.1 inch - 144Hz - qwerty | bol.com ikinci fikir ise RTX 4070 olduğu için bunun alınması ve limitin çok da önemli olmadığı.

Forumda limit konularına baktım ve bir sürü kişi bu konudan muzdarip gibi. Açıkçası alıp işime bakmak istiyorum gelecekte limit düzeltme işleri falan hiç uğraşmak istemiyorum. Ama limit ne kadar etkili bir şey onu da bilmiyorum.

Sizce hangisi alınmalı?

Hocam limit derken anlamadım? 1 TB yetmiyor mu size?

Sizce hangisi alınmalı?

Hocam fazla işiniz yoksa bilgisayarlarla çok oyun indirmiyoranız HP Victus daha avantajlı fakat arada öyle bariz bir performans farkı olacağını sanmıyorum depolamaya fazla ihtiyaç duyuyorsanız Acer duymuyorsanız HP.

Yahu ben depolama alanı yazmamıştım ki. Neyse limit derken CPU'ya da GPU hangisi bilmiyorum limiti kastetmiştim. Şu başlığı nasıl değiştirebilirim acaba?

Fakat bence Acer en mantıklısı hem bariz bir performans farkı yok hem de 1 TB SSD bence en mantıklısı Acer fakat yine de son karar sizin.

Hocam fazla işiniz yoksa bilgisayarlarla çok oyun indirmiyoranız HP Victus daha avantajlı fakat arada öyle bariz bir performans farkı olacağını sanmıyorum depolamaya fazla ihtiyaç duyuyorsanız Acer duymuyorsanız HP.
Limit derken cpu ya da gpu limitinden bahsediyorum. Adminler mi değiştirdi başlığı bilmiyorum ama ben öyle yazmamıştım.

4060 ile 4070 arası çok bir fark yok 4070 sizi aldatmasın. Nitro'yu tercih edin.
Hocam bunu diyen 2. kişisiniz ve bana da mantıklı gelmeye başladı. Sanırım nitro alacağım.

Limit derken CPU'ya da GPU limitinden bahsediyorum. Adminler mi değiştirdi başlığı bilmiyorum ama ben öyle yazmamıştım.

Hocam bunu diyen 2. kişisiniz ve bana da mantıklı gelmeye başladı. Sanırım Nitro alacağım.

He anladım hocam.

Limit derken CPU'ya da GPU limitinden bahsediyorum. Adminler mi değiştirdi başlığı bilmiyorum ama ben öyle yazmamıştım.

Hocam bunu diyen 2. kişisiniz ve bana da mantıklı gelmeye başladı. Sanırım Nitro alacağım.

Aynen dediğim gibi Acer Nitro en iyisi bence hocam ama yine de karar sizin.

Aynen dediğim gibi Acer Nitro en iyisi bence hocam ama yine de karar sizin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı