Bilmediğimden soruyorum ama sorunun neyde olduğunu tespit edebildik mi acaba? Çünkü çok anlamıyorum bilgisayarın donanım kısmından. Şu anda farklı bir disk takıp deneyemem çünkü bilgisayarı nasıl açacağımı bilmiyorum. Elimde başka bir diskte bulunmamakta maalesef. Mavi ekranlar daha da artmaya başladı. Ders çalışmak için bir PDF dosyası açtığımda oluyor. YouTube'dan video izlerken oluyor. Oyun oynarken ve bilgisayar yük altında hiç mavi ekran almadım. Hatalar genel olarak hep aynı sonuçları veriyor. Hata kodları: CRITICAL_PROCESS_DIED ve CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT. Ne yapabilirim başka bir tavsiyeniz var mıdır?
Edit: Başka mavi ekran çözümlerine baktım ve aynı markayı kullanan birinin sorunu sanırım bilgisayarda kullanılan fare, klavye veya kulaklık sürücüsünü sildikten sonra düzelmiş. Denemeli miyim bunu? Bende Rampage sürücüsü var kulaklık için, Logitech sürücüsü var fare için.
Edit 2: Bilgisayarı açtığımdan beri mavi ekran almadım ancak bilgisayar açıldıktan sonra HP Omen uygulaması 0x0.. gibi bir bellek hata kodu ile kapatılacaktır diye sordu. Bende kapattım o andan itibaren şu ana kadar bir mavi ekran sorunu yaşamadım.