Ürünü bugün teslim aldım ve ekran sağlam geldi ama bu sefer de hoparlörden pıt pıt diye ses geliyor, umarım yeni kurulum yaptığım için böyledir bir süre daha bekleyeceğim başında, böyle devam ederse değişim isteyeceğim
kurulumu tamamladım, ithalatçı penta. çok ciddi değil ama samsung 27 inç monitörümle karşılaştırınca çok hafif bir sarımsılık var. intel graphics control center üzerinden biraz oynarak düzeliyor
kurulumu tamamladım, ithalatçı penta. çok ciddi değil ama samsung 27 inç monitörümle karşılaştırınca çok hafif bir sarımsılık var. intel graphics control center üzerinden biraz oynarak düzeliyor
Hocam bilgisayarım özellikler'e gelince işlemci kısmında kaç GHz görünüyor bende 2.50 GHz yazıyor da 3 olması gerekiyor diye düşündüm hpyi filan aradım normal dediler bir bakabilir misiniz
Hocam bilgisayarım özellikler'e gelince işlemci kısmında kaç GHz görünüyor bende 2.50 GHz yazıyor da 3 olması gerekiyor diye düşündüm hpyi filan aradım normal dediler bir bakabilir misiniz
AMD'nin Adrenaline uygulamasından renk ayarı çektiğinizde düzeliyor aslında. Bu değerlendirmedeki ayarları uygulamanızı öneririm. Sanırsam konuyu açan arkadaş iade etmiş fakat başlığa gelen bu laptoptan alan kişiler bu ayarları deneyebilir.