HP Victus 16-D1011NT aldım

O işten pek anlayan birisi değilim. Dikkat etmem gereken veya ölçmemi veya kontrol etmemi istediğiniz bir şey varsa bakabilirim.

Bende almayı düşünüyorum ama oyunlarda Full grafiklerde nasıl bir FPS alıyorsun ya da ısınma sorunu var mı? Ya kasa toplayacağım 3060'lı ya da bu laptopu alacağım ama kararsız kaldım. Testlerini yapıp paylaşabilirsen çok mutlu olurum.

Şunu söyleyebilirim ki: Isınma sıkıntısı çekmezsiniz. Soğutması baya iyi. 3050Ti modelini kullanıyorum ve 70°C çevresinde geziyor.
Laptop vs Sitem konusunda; hareket ettirme ihtiyacı duyacağını düşünüyorsan tabiki laptop al ama yoksa sistem çok daha mantıklı. Sistem hem daha güçlü ve daha az ısınıyor hem de bunlara rağmen fiyatı daha uygun kalıyor.

Aynı modelin 8gb ram 5600h 3060 ekran kartı olanından geçen ay bende sipariş etmiştim. Gayet memnunum laptoptan. Soğutması, sesi, şarj süresi, ekranın ışıkları felan memnun kaldım. Oyun deneyimim de oldu (god of war) cpu sıcaklığı da en fazla 88 gördüm. Sanırım ayarlarla ilgili bir sıkıntı var. Onun dışında alan kişi bence uzun yıllar memnun kalır.

Peki oyunları ful ayarlada mı oynuyorsun ? hangi oyunları oynadın ve kaç FPS aldın?

Peki oyunları ful ayarlada mı oynuyorsun ? hangi oyunları oynadın ve kaç FPS aldın?
Sadece god of war deneyimim oldu genelde yüksek ayarlar yada ultra ayarlarda oynadım. Aldığım FPS 80-110 arasıydı. Cpu sıcaklığıda maximum 88 dereceyi gördü. Bazı oyun içi sahnelerde cpu sıcaklığı 90 ı görüyordu. Şunuda eklemem lazım hp nin omen programını indirmiştim ordan bir kaç ayar yapıyordum. Fan hızı ayarlama yada performans moduna çekme felan işte.

Fan ayarını max yap cpu 81 üstüne çıkmıyor.

Merhaba, ben de i5 12500H 3060'lı sistemden alacagimdan da memnun musunuz, su an fiyati 24.000 deger mi yani?

Son düzenleme:
Merhaba bende i5 12500H 3060'lı sistemden alacagimdan da memnun musunuz, su an fiyati 24.000 deger mi yani?
değer gibi duruyor

ya da arada indirime giriyo bu model, o indirimi kovalayabilirsiniz. bi iki hafta önce indirimle 23.700e düşüyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…