Bende 3050 Ti var ama ben de yaşamadım.
Hâlâ açacaksanız tabii ki yardım ederim.
Açıyorum şu an hocam bir saniye. Modeliniz neydi?
Bende 3050 Ti var ama ben de yaşamadım.
Hâlâ açacaksanız tabii ki yardım ederim.
1021ntAçıyorum şu an hocam bir saniye. Modeliniz neydi?
O işten pek anlayan birisi değilim. Dikkat etmem gereken veya ölçmemi veya kontrol etmemi istediğiniz bir şey varsa bakabilirim.
Şunu söyleyebilirim ki: Isınma sıkıntısı çekmezsiniz. Soğutması baya iyi. 3050Ti modelini kullanıyorum ve 70°C çevresinde geziyor.Bende almayı düşünüyorum ama oyunlarda Full grafiklerde nasıl bir FPS alıyorsun ya da ısınma sorunu var mı? Ya kasa toplayacağım 3060'lı ya da bu laptopu alacağım ama kararsız kaldım. Testlerini yapıp paylaşabilirsen çok mutlu olurum.
Aynı modelin 8 GB RAM 5600H 3060 ekran kartı olanından geçen ay bende sipariş etmiştim. Gayet memnunum laptoptan. Soğutması, sesi, şarj süresi, ekranın ışıkları falan memnun kaldım. Oyun deneyimim de oldu (God of War) CPU sıcaklığı da en fazla 88 gördüm. Sanırım ayarlarla ilgili bir sıkıntı var. Onun dışında alan kişi bence uzun yıllar memnun kalır.
Sadece god of war deneyimim oldu genelde yüksek ayarlar yada ultra ayarlarda oynadım. Aldığım FPS 80-110 arasıydı. Cpu sıcaklığıda maximum 88 dereceyi gördü. Bazı oyun içi sahnelerde cpu sıcaklığı 90 ı görüyordu. Şunuda eklemem lazım hp nin omen programını indirmiştim ordan bir kaç ayar yapıyordum. Fan hızı ayarlama yada performans moduna çekme felan işte.Peki oyunları ful ayarlada mı oynuyorsun ? hangi oyunları oynadın ve kaç FPS aldın?
Fan ayarını max yap cpu 81 üstüne çıkmıyor.Sadece god of war deneyimim oldu genelde yüksek ayarlar yada ultra ayarlarda oynadım. Aldığım FPS 80-110 arasıydı. Cpu sıcaklığıda maximum 88 dereceyi gördü. Bazı oyun içi sahnelerde cpu sıcaklığı 90 ı görüyordu. Şunuda eklemem lazım hp nin omen programını indirmiştim ordan bir kaç ayar yapıyordum. Fan hızı ayarlama yada performans moduna çekme felan işte.
değer gibi duruyorMerhaba bende i5 12500H 3060'lı sistemden alacagimdan da memnun musunuz, su an fiyati 24.000 deger mi yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.