HP Victus 16-D1011NT alınır mı?

Dlss 3 çok fark yaratıyor.
Dostum fiyatları belli değil henüz, normal kullanımda 5fps fark var 3060ile 4050 arasında. Rtx4050de dlss 3 açarsan 4katı kadar fazla FPS alıyorsun. Ama bana o kadar yüksek sistem lazım değil heleki önümüzdeki 5-6yil icinde, 3060da iş görür vaziyette. Ha dersen 3060lar ucuzlayacak aynı 25bin TL'ye 4050 alırsın beklerim. Bunun garantisini verebilirmisin?

Dostum fiyatları belli değil henüz, normal kullanımda 5fps fark var 3060ile 4050 arasında. Rtx4050de dlss 3 açarsan 4katı kadar fazla FPS alıyorsun. Ama bana o kadar yüksek sistem lazım değil heleki önümüzdeki 5-6yil icinde, 3060da iş görür vaziyette. Ha dersen 3060lar ucuzlayacak aynı 25bin TL'ye 4050 alırsın beklerim. Bunun garantisini verebilirmisin?
Veremem seçimden sonra fiyatlar patlayabilir bunu alabilirsiniz o zaman ucuz zaten şuan.

Veremem seçimden sonra fiyatlar patlayabilir bunu alabilirsiniz o zaman ucuz zaten şuan.
İşte ne olacağı bile belli değil şuan için en mantıklı seçim 3060 almakta dlss için o kadar fiyat vermek şahşi görüşüm saçma. Yine teşekkür ederim

Hocam HP Victus 16 kullanıyorsunuz sanırım. GTA V Bütün ayarlar High yapıyorum 150+ FPS alıyorum fakat ısı değerleri hakkında pek bir fikrim yok size danışmak istedim.
Very Highda anlık CPU Sıc. 90'a çıkıyor birde daha fazla FPS veriyor.
Ortama CPU Sıc. 79-84(87'ye kadar çıkabiliyor)
Ortama CPU Kullanımı %37lerde
Ortama GPU Sıc. 69-71
Ortama GPU Kullanımı %68-78 arası değişiyor.
Fanlar Auto
Isı ve kullanım değerleri normal mi?

Hiç soğutma sıkıntısı yok. Aktif kullanıyorum bf 5 gta 5 spider man max fanda 79 80 derece cpu gpu aşırı az ısınıyor 60 derece civarı. Gördüğüm en iyi soğutmaya sahip laptop.
Hocam konuyu tekrar açmış gibi oldum ama, HP Victus 16-D1011NT almayı düşünüyorum RTX 3060 i5 12500H olan modelinden. Oyun testleri yapan varsa uzun kullanım sonucu ortalama aldığı FPS leri paylaşabilir mi acaba. Mümkünse özellikle de RDR2 - Apex Legends - Cyberpunk tarzı oyunlarda nasıl performans sağlıyor bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Hocam konuyu tekrar açmış gibi oldum ama, HP Victus 16-D1011NT almayı düşünüyorum RTX 3060 i5 12500H olan modelinden. Oyun testleri yapan varsa uzun kullanım sonucu ortalama aldığı FPS leri paylaşabilir mi acaba. Mümkünse özellikle de RDR2 - Apex Legends - Cyberpunk tarzı oyunlarda nasıl performans sağlıyor bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Bende var. 2 tane(Valorant, GTA V)oyun test edebildim. Yine de atayın dedim.
GTA V
Bütün ayarlar highda*
Ortama CPU sıc. 79-84(87'ye kadar çıkabiliyor)
Ortama CPU kullanımı %37'lerde
Ortama GPU sıc. 69-71
Ortama GPU kullanımı %68-78 arası değişiyor.

Valorant
Bütün ayarlar yüksekte*
Ortama CPU sıc. 79-84(ortalama 80)
FPS 200-300
Ortalama GPU sıc. 60

Bende var. 2 tane(Valorant, GTA V)oyun test edebildim. Yine de atayın dedim.
GTA V
Bütün ayarlar highda*
Ortama CPU sıc. 79-84(87'ye kadar çıkabiliyor)
Ortama CPU kullanımı %37'lerde
Ortama GPU sıc. 69-71
Ortama GPU kullanımı %68-78 arası değişiyor.

Valorant
Bütün ayarlar yüksekte*
Ortama CPU sıc. 79-84(ortalama 80)
FPS 200-300
Ortalama GPU sıc. 60
GTA V fps değerleri nedir acaba bide hiç farklı oyun tecrübe edindiniz mi?

Şuan tavsiye etmem 13.nesil intel işlemci olan rtx 4050 felan almaya çalışın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı