Victus başarılı seri ama atılan acer laptopa denk olamaz 140W Mux var. Ekran 15.6 küçük geliyor işte şahsen.10 yıl önce Hp kötü olarak kaldı aklımda benim. Pavilion serisiydi sanırım. Sonra teknik servisini düzeltti, şimdi de kendini herhalde.
Senle aynı fikirdeydim. 1-2 aydır 17.3 inç laptop aradım. Ama f/p ürünü bulamadım hiç. Seçenek o kadar azalıyor ki ve fiyatlar aynı oranda artıyor. F/p için üstteki Acerdan aldım. Daha kullanmadım gerçi 3-4 gündür yatıyor, fırsatım olmadı.Acer f/p ürün üreten bir firma o kadar kaliteli değil.
Hakikaten bu güzelmiş hocam ama şahsen 15.6 çok küçük geliyor 16.1 bile orta boyut oyun için bana 15.6 çok az gelirdi.
Ama yine de bu efsane kaçırmayın derim 140W ekran kartı MUX son nesil işlemci ddr5 daha ne olsun.
Ben de en son işte 16.1 hp almak zorunda kalmıştım boyut olarak ideal orta geliyor. Acerin mağazadakilerine bakmıştım 15.6 tamam donanım iyi güzelde ekran çok küçük gelmişti asus 15.6 larda aynı şekilde. 16 bile daha orta duruyor.Senle aynı fikirdeydim. 1-2 aydır 17.3 inç laptop aradım. Ama f/p ürünü bulamadım hiç. Seçenek o kadar azalıyor ki ve fiyatlar aynı oranda artıyor. F/p için üstteki Acerdan aldım. Daha kullanmadım gerçi 3-4 gündür yatıyor, fırsatım olmadı.
Üstteki Acerın 17.3 ünü alayım desen mesela bir 35k sı var herhalde mesela. Laptopların yüzde yada 80 - 90 ı 15.6 inç falan muhtemelen.
Hocam hayırlı olsun. Malzeme kalitesini ve batarya performansını nasıl buldunuz Acer'in? Çantaya koyup taşırken tedirgin oluyor musunuz? Okula şarj cihazını almadan gitsek 4 5 saat idare eder mi?Victusla karşılaştırım ben de sen gibi mağazada. Bana hemen hemen aynı geldi ekran. Daha performanslı diye Acerı aldım o yüzden. Aynı fikirdeyim seninle
. 1.25 cm büyük Victus
Teşekkürler. Malzeme kalitesini ben beğendim. Klavyesi tuşları falan güzel gerçekten. Arka kapağını falan zor açtım, kaya gibi. Plastik ama kalitesi iyi. 4 saat bataryada rahat götürür uygun moda alırsan. Taşıyacaksan ağır. 2.7 kg dı herhalde.Hocam hayırlı olsun. Malzeme kalitesini ve batarya performansını nasıl buldunuz Acer'in? Çantaya koyup taşırken tedirgin oluyor musunuz? Okula şarj cihazını almadan gitsek 4 5 saat idare eder mi?
Hocam bu ryzenlı halin deki 3060 da mı 140w birde islemciler de 12. Nesil ile o kadar fark varmı?İyi olur yükseltme yapmak istemiyorsan.
140w evet.Hocam bu ryzenlı halin deki 3060 da mı 140w birde islemciler de 12. Nesil ile o kadar fark varmı?
140w evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.