HP Victus 16-D1047NT laptopun ekranı sarımsı görünüyor

bunbun33

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar HP Victus 16 laptop satın aldım, driverları her şeyi kurdum her şey güzel fakat renklerin tonu çok sarımsı. Aşağıya örnek olsun diye resim yükledim, duvar kağıdını düz beyaz yaptım sağdaki harici 10 senelik harici monitörüm soldaki HP Victus'un ekranı ve sonuç hüsran. Yani çok kötü, beyaz tonları bu kadar para verilen bir cihazın ekranının kalitesi böyle olmamalı. İade etmekten başka çözüm yok mudur?

Dosya Ekleri

• IMG_20230307_203155.jpg
    IMG_20230307_203155.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 78
Dostum sorununu çözeceğim ancak bir şeye emin olmam gerek.

Öncelikle aygıt yöneticisine gir, görüntü bağdaştırıcısından Intel HD Graphics'e sağ tıklayıp cihazı devre dışı bırakır mısın?

Bu hata işlemcinin grafik yazılımdan kaynaklanıyor.

Dostum sorununu çözeceğim ancak bir şeye emin olmam gerek.

Öncelikle aygıt yöneticisine gir, görüntü bağdaştırıcısından Intel HD Graphics'e sağ tıklayıp cihazı devre dışı bırakır mısın?

Bu hata işlemcinin grafik yazılımdan kaynaklanıyor.
Hocam denedim görüntü gidip geldi fakat hala aynı

Bu siteye gir.

İşletim sistemini seç, sağ taraftan işletim sisteminin sürümünü seç, orada tüm sürücüler diye mavi bir buton var, ona bas.

Intel High Definition (HD) Graphics driver olanı seç, indirmeye başla. Ancak kurmadan önce Aygıt Yöneticisi'nden komple aygıtı sil. Yani sağ tıkla cihazı kaldır de, daha sonra indirdiğin yeni sürücüyü kur ve cihazını yeniden başlat.

Bu da olmazsa, sürücüyü yeniden sil, Windows'un kendi güncelleştirme servisi kullanarak sürücüyü indirmesini bekle, bunun için sürücüyü sildiğinde güncelleştirmeleri denetle kısmına gelip güncelleştirmeleri denetle demelisin.

Bu siteye gir.

İşletim sistemini seç, sağ taraftan işletim sisteminin sürümünü seç, orada tüm sürücüler diye mavi bir buton var, ona bas.

Intel High Definition (HD) Graphics driver olanı seç, indirmeye başla. Ancak kurmadan önce Aygıt Yöneticisi'nden komple aygıtı sil. Yani sağ tıkla cihazı kaldır de, daha sonra indirdiğin yeni sürücüyü kur ve cihazını yeniden başlat.

Bu da olmazsa, sürücüyü yeniden sil, Windows'un kendi güncelleştirme servisi kullanarak sürücüyü indirmesini bekle, bunun için sürücüyü sildiğinde güncelleştirmeleri denetle kısmına gelip güncelleştirmeleri denetle demelisin.
Hocam 2 yöntemi de denedim dediklerinizi yaptım fakat hala birebir aynı her şey iki yöntemle de panelle ilgili olduğunu düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı