Çözüldü HP Victus 16 Dualboot ile macOS kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lucy19

Decapat
Daha fazla  
HP Victus 16 model laptopa sahibim. Bu laptopa dualboot ile macOS kurabilir miyim? Kurduğum da akıcı şekilde kullanabilir miyim?

Teknik özellikleri:

RTX 4050 6 GB.
AMD Ryzen 5 7640HS.
16 GB RAM 5200MHz.
512 GB M.2 SSD Samsung.

Çözüm
NVIDIA için destek zaten yok. O kafadan elenir. Görüntü almak için iGPU lazım fakat NootedRed "7x30" serisi CPU'lara destek veriyormuş yani görüntü da alamayacağınız için uygun görünmüyor. Kaynakları araştırdım örnek kurulum göremedim neredeyse bu kasa için. Ayrıca MediaTek Wi-Fi kartı varsa Wi-Fi ve BT de çalışmazdı muhtemelen.

NVIDIA için destek zaten yok. O kafadan elenir. Görüntü almak için iGPU lazım fakat NootedRed "7x30" serisi CPU'lara destek veriyormuş yani görüntü da alamayacağınız için uygun görünmüyor. Kaynakları araştırdım örnek kurulum göremedim neredeyse bu kasa için. Ayrıca MediaTek Wi-Fi kartı varsa Wi-Fi ve BT de çalışmazdı muhtemelen.

Çözüm

Anladım, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…