Hp Victus 16-E0000NT alınır mı?

Kasma donma olmadan Bannerlord da dahil tüm oyunları oynarsın, çoğunu da yüksek ve ultrada oynarsın. Rekabetçi oyuncu değilsen ekranın 60 veya 144 Hz olmasının senin için pek farkı olmayacak çünkü hikayeli oyunlarda zaten Max 60-90 FPS göreceksin. Eğer 60 Hz senin için sorun değilse alınabilir, sade ve de şık bir cihaz.

Zaten AAA hikayeli,yüksek grafikli oyun oynayacaksan 60fps alacaksın genel olarak.
Bu ürünün günlük kullanım için diğer modellere göre klavye,pil(70wh) ve touchpad kalite avantajı var.
Ben şuan o bütçede bir laptop alsam bu laptopu alırdım açıkçası.

Lordumuz, @Dark Lord of the Sith kayıp. O yüzden ben yardımcı olayım.

Ekranı 60 Hz ve sallanma sorunu varmış. Göz ardı edilebilirse alınır.

Bu cihazı öneririm. İndirimde ve çok iyi fiyat. Eğer ki laptopun prize bağlıyken şarjı azalıyorsa garantiye gönderin. Eğer ki gerçekten öyleyse 135W'lık adaptörü 170W'lık adaptör ile değiştiriyorlar. Şimdiden hayırlı olsun.

Lordumuz, @Dark Lord of the Sith kayıp. O yüzden ben yardımcı olayım.

Ekranı 60 Hz ve sallanma sorunu varmış. Göz ardı edilebilirse alınır.

Bu cihazı öneririm. İndirimde ve çok iyi fiyat. Eğer ki laptopun prize bağlıyken şarjı azalıyorsa garantiye gönderin. Eğer ki gerçekten öyleyse 135W'lık adaptörü 170W'lık adaptör ile değiştiriyorlar. Şimdiden hayırlı olsun.
Mağazada incelediğimde kaba gelmişti ama özellikleri fiyatına göre iyiymiş. 8GB RAM de eklersek çok güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı