Yusuf KORKMAZYİĞİT Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #11 bilgisayar noobu dedi: Tarafsızdır. Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman Victus alacagım gibi soğutması güzeldir degil mi yani HP ler bu sorundan muzdarip gibi duymuştum onun için soruyorum
bilgisayar noobu dedi: Tarafsızdır. Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman Victus alacagım gibi soğutması güzeldir degil mi yani HP ler bu sorundan muzdarip gibi duymuştum onun için soruyorum
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 742 7 Eylül 2021 #12 Yusuf KORKMAZYİĞİT dedi: Güzel o zaman Victus alacagım gibi soğutması güzeldir degil mi yani HP ler bu sorundan muzdarip gibi duymuştum onun için soruyorum Genişletmek için tıkla... Isınıma sorunu olacağını hiç zannetmiyorum. Bu fiyata bu özellikler 10 numara.
Yusuf KORKMAZYİĞİT dedi: Güzel o zaman Victus alacagım gibi soğutması güzeldir degil mi yani HP ler bu sorundan muzdarip gibi duymuştum onun için soruyorum Genişletmek için tıkla... Isınıma sorunu olacağını hiç zannetmiyorum. Bu fiyata bu özellikler 10 numara.
huseyinaslan77 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 25 13 Ekim 2021 #13 Yusuf KORKMAZYİĞİT dedi: Güzel o zaman Victus alacagım gibi soğutması güzeldir degil mi yani HP'ler bu sorundan muzdarip gibi duymuştum onun için soruyorum Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı aldıysanız ne gibi sorunlar yaşadınız bir yerde Wi-Fi problemi yaşayan var acaba sizde de oldu mu?
Yusuf KORKMAZYİĞİT dedi: Güzel o zaman Victus alacagım gibi soğutması güzeldir degil mi yani HP'ler bu sorundan muzdarip gibi duymuştum onun için soruyorum Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı aldıysanız ne gibi sorunlar yaşadınız bir yerde Wi-Fi problemi yaşayan var acaba sizde de oldu mu?