HP Victus 16-E0054NT vs ASUS TUF A15 F507RM-HN082

Bütçe
28.000

Snowfox047

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bütçem en fazla 28.000TL ve bu ikisi arasında kararsız kaldım. ASUS'a daha yakın olsam da bazı kronik olduğu söylenen sorunlar ve kasasının kalitesiz olduğuna dair yorumlar biraz kafamı kurcalıyor. Ayrıca ısınma sorunları olduğu da söyleniyor.
Gördüğüm kadarıyla HP'nin ekran kartının watt değeri de ASUS'tan daha düşük olduğu için arada büyük performans farkı var.

Alternatif önerilere de açığım, şimdiden teşekkürler.

Asus'u kullanıyorum kasası aynı fiyattakilere göre daha kaliteli. Bu seride coil whine var senin ürününde de olması muhtemel. Isınma olarak size geldiği gibi kullanırsanız 90 dereceleri normal kullanımda bile görebiliyor ben geldiği gibi işlemci turbo boost kapadım soğutucuyla birlikte kullanıyorum kaloriferin yanında oyun oynarken bile 80 dereceyi görmüyor. Bence bu fiyatta rakibi acer'in modeli, o da senin seçeneğine kalıyor daha serin çalışsın diyorsan acer, kasası ve paneli daha sağlam olsun diyorsan asus.

Üstüne biraz daha koyup bu modelide değerlendirin derim

Merhaba. Bütçem en fazla 28.000TL ve bu ikisi arasında kararsız kaldım. ASUS'a daha yakın olsam da bazı kronik olduğu söylenen sorunlar ve kasasının kalitesiz olduğuna dair yorumlar biraz kafamı kurcalıyor. Ayrıca ısınma sorunları olduğu da söyleniyor.
Gördüğüm kadarıyla HP'nin ekran kartının watt değeri de ASUS'tan daha düşük olduğu için arada büyük performans farkı var.

Tuf satıcısı hakkında,
Teknorya iyi bir satıcı değil.

Herkese teşekkürler, önerilerinizi göz önünde bulunduracağım.

@Darlinnm Ben de zaten harici soğutucuyla kullanmayı düşünüyorum, o yüzden çok sorun olmaz sanırım. Ama 144hz paneli olan modelin ekranının renkleri biraz soluk gösterdiğini okumuştum bir incelemede. Siz memnun musunuz kalitesinden?

Tuf satıcısı hakkında,
Teknorya iyi bir satıcı değil.

Teşekkürler uyarı için. Alırsam oradan alacaktım gerçekten, öğrendiğim iyi oldu.

Online değil de single player, biraz ekran kartına abanan oyunlar oynayacağım. İşlemci darboğaz olmadığı sürece çok çok büyük işlemci gücüne ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Ona rağmen diğer bileşenler daha iyi olacaksa ekran kartından biraz feda etmeye hazırım (RTX3060 altında olmasını istemem ama 90w olabilir mesela). Attığınız ürüne bakmıştım ama NotebookCheck incelemesinde ekran kötü bulunmuş, ondan son seçenek olarak değerlendiriyorum.

Herkese teşekkürler, önerilerinizi göz önünde bulunduracağım.

@Darlinnm Ben de zaten harici soğutucuyla kullanmayı düşünüyorum, o yüzden çok sorun olmaz sanırım. Ama 144hz paneli olan modelin ekranının renkleri biraz soluk gösterdiğini okumuştum bir incelemede. Siz memnun musunuz kalitesinden?
Renkler biraz soluk evet ama beni rahatsız etmedi , kullanımı etkileyecek durumda değil, tabi eğer bazı edit uygulamalarında renk tonunu tam anlamak için yeterli değil ama benim o tür programlarla işim olmaz diyorsanız gayet iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı