HP Victus 16-E0071NT 68P40EA alınır mı?

Victus daha az isinacaktir. Normalde IdeaPad Gaming'in kasasi daha iyi ama mobil Ryzen islemciler sıcak calisiyor maalesef.

Hocam sormamın nedeni bende alacağım Victus'la bunun arasında kararsız kaldım ve Şikayetvar da ısınıyor falan diye gördüm ama bu model değildi 5 sene kullanacağım yaklaşık Victus daha mı iyi olur?

Bu cihazın paneli çok başarılı hocam. Özelliklerde canavar. sayılır fakat hem kaliteli panel kullanıp hem6gb ekran kartı kullansalar fiyat 27 28k olurdu bu panele bu kasaya bu fiyat normal. Gerçekten gidip deneyimlerseniz farkı anlayacaksın konu sahibi dostum:)

tabikide 3060 çok daha güçlü bir kart.

Bu cihazın paneli çok başarılı hocam. Özelliklerde canavar. Sayılır fakat hem kaliteli panel kullanıp hem6GB ekran kartı kullansalar fiyat 27 28k olurdu bu panele bu kasaya bu fiyat normal. Gerçekten gidip deneyimlerseniz farkı anlayacaksın konu sahibi dostum:)

Tabii ki de 3060 çok daha güçlü bir kart.

Hocam HP Victus alınır mı?

Dizüstü cerrahı değilim hocam aşırı oyuncuda değilim. Ekran ve kasa kalitesine ben önem veriyorum tercihim 3050tiolan 165hz lenovo olurdu. Ürün özelliklerine göre pahalı fakat paneli kasası biraz daha hoş.

Yine de sen bilirsin en iyisi bir mağazaya gidip kendi internetini açarak ufo testi yapabilirsin renk kalitelerine bakabilirsin lenovo neden pahalı acaba diyip biraz kafa yorabilirsin.

oyun oynuyorsan 3060 çok daha iyi bir kart ve daha uzun süre götürecek bir kart.

Dizüstü cerrahı değilim hocam aşırı oyuncuda değilim. Ekran ve kasa kalitesine ben önem veriyorum tercihim 3050TIOLan 165Hz Lenovo olurdu. Ürün özelliklerine göre pahalı fakat paneli kasası biraz daha hoş.

Yine de sen bilirsin en iyisi bir mağazaya gidip kendi internetini açarak UFO testi yapabilirsin renk kalitelerine bakabilirsin Lenovo neden pahalı acaba deyip biraz kafa yorabilirsin.

Oyun oynuyorsan 3060 çok daha iyi bir kart ve daha uzun süre götürecek bir kart.

Hocam ben ekrana o kadar önem vermiyorum zaten IdeaPad Gaming 3 almıştım ve sorunlu çıkınca iade ettim 3060 alamam uzun götürsün diye 6 GB VRAM'li olması daha iyi ayrıca SSD hızı neredyse lenovodakinin 2 katı işlemci olarak da Victus daha iyi ama soğutma olayında hangisi daha iyi bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Laptoplarda 90 dereceler normal. Victus sadece bana ince olduğu için soğutma konusunda sıkıntılıdır gibi geliyor tabii bu benim varsayımım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha doğru olur.

Laptoplarda 90 dereceler normal. Victus sadece bana ince olduğu için soğutma konusunda sıkıntılıdır gibi geliyor tabii bu benim varsayımım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha doğru olur.

Hocam uzun süreli kullanım için hangisi daha iyi olur? Yaklaşık 5-6 sene.

Victus. Çoğu yeni oyunda 3050 ve 3050 Ti yeterli gelmiyor.

Hocam ben Valorant GTA falan oynuyorum grafikleri düşükte oynuyorum Victus'u seçmemin nedenlerinden biri 6 GB VRAM'i olması biraz daha uzun süreli olur mantığıyla.

Victus. Çoğu yeni oyunda 3050 ve 3050 Ti yeterli gelmiyor.

Lenovnun aynı özellikle olan 3060LISIna bütçe yetiyorsa gözün kapalı al.

Yetmiyor hocam maksimum 25k.

Ben Şikayetvar da gördüm FPS dropu varmış ama bunda da olur mu? İkisinde de modellerin öyle demişler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı