HP Victus 16 için RTX 4060 mı RTX 4070 mi?

Bütçe
60k

DoğaDokuyucu

Hectopat
Daha fazla  
4060 veya 4070 ekran kartı olan bir laptop almayı düşünüyorum. Aralarında çok bir performans farkı olmadığını biliyorum. 9000TL fiyat farkına değer mi? Önerebileceğiniz farklı modellere de açığım. RAM için en az 32 GB düşünüyorum -şu an 16 GB RAM kullanıyorum ZBrush kullanırken yeterli olmadığı zamanlar oluyor-. Bir de 2TB SSD olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim ☺️

(İki modelde de 120watt ekran kartına sahip)

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop için 60 ve 70ler özellikle oyun açısından 120watta ciddi bir fark yaratacağını düşünmüyorum biri 120 biri 140 olsa belki olabilirdi. İşlemcisi iyi olanı alın.

Laptop için 60 ve 70'ler özellikle oyun açısından 120watta ciddi bir fark yaratacağını düşünmüyorum biri 120 biri 140 olsa belki olabilirdi. İşlemcisi iyi olanı alın.

Ekran kartının %15 gibi bir farkı bulunuyor. İşlemcide ise 60'lı modelin tek ve çok çekirdekte biraz daha iyi olmasına karşın 70'li modelde yapay zeka desteği gibi bazı özelliklerde bulunuyor. Kararsızım hala daha maalesef :)

İşlemci, panel ve ekran kartı farkini da katinca değer 4070 modele. Predator Neo oneririm yerine alternatif olarak da.

Maalesef önerdiğiniz modelde 1TB SSD bulunuyor. :)

Ekran kartının %15 gibi bir farkı bulunuyor. İşlemcide ise 60'lı modelin tek ve çok çekirdekte biraz daha iyi olmasına karşın 70'li modelde yapay zeka desteği gibi bazı özelliklerde bulunuyor. Kararsızım hala daha maalesef :)

Maalesef önerdiğiniz modelde 1TB SSD bulunuyor. :)

SSD'yi kalan bütçeyle sonradan ekleyebilirsiniz. Boş slot var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı