HP Victus 16 için termal macun önerisi

Laptop için uygun değil. Pump out yapıyor.
Ben 2 senedir MX-4 kullanıyorum ve MX-6'ya geçeceğim 1 senedir sıcaklık değerlerinde gram oynama yok ve çok kaliteli pumpoutta yapmıyor

Bir süre sonra pump out yapıyor.
Hocam zaten termal macunlar taş çatlasın 1-1.5 senede değişmesi gereken şeyler ben değişmeyeli 1 sene oldu bu kadar dayanması yeterli değilmi MX-4'ün ne pump out ne sıcaklık değişimi oldu

Hocam zaten termal macunlar taş çatlasın 1-1.5 senede değişmesi gereken şeyler ben değişmeyeli 1 sene oldu bu kadar dayanması yeterli değil mi MX-4'ün ne pump out ne sıcaklık değişimi oldu.

Sizin için demiyorum bir süre sonra pump out yapıyor. Bununla ilgili konular mevcut laptop için uygun değil.

MX4 akışkanlığı yüksek laptoplar için uygun değil, MX4 yerine MX6 viskozite olarak daha iyi bende de Victus 16 var 1-1.5 sene olmadan değişmeyin ben üşendiğim için serviste değiştirdim servisin termal macun değiştikten sonra cihazın 5. ayında pump out yaptı 100 dereceye çıkıyordu normalde 85i geçmezdi onun dışında garanti kendinizin değiştirmesine bir şey demiyor ama o yalan en ufak kılcal çizikte bile garanti dışı bırakır garantili cihazları kendiniz değiştirmeyin. Servise gönderin şunu unutmayın servise kendiniz macun alıp dahi gönderseniz onu kullanmıyorlar kendilerinkini kullanıyorlar oda 5. ayda pump out yapıyor mesela şu an benim cihazım 13 gündür garantide ama benimkinin sorunu farklı.

Arctic MX4, MX6, Thermal Grizzly Kryonaut markalari var en iyi termal macun olan.

https://www.hepsiburada.com/thermal...rmal-macun-p-HBV00000YI0ZS?magaza=Hepsiburada bu nasıl hocam.

MX4 akışkanlığı yüksek laptoplar için uygun değil, MX4 yerine MX6 viskozite olarak daha iyi bende de Victus 16 var 1-1.5 sene olmadan değişmeyin ben üşendiğim için serviste değiştirdim servisin termal macun değiştikten sonra cihazın 5. ayında pump out yaptı 100 dereceye çıkıyordu normalde 85i geçmezdi onun dışında garanti kendinizin değiştirmesine bir şey demiyor ama o yalan en ufak kılcal çizikte bile garanti dışı bırakır garantili cihazları kendiniz değiştirmeyin. Servise gönderin şunu unutmayın servise kendiniz macun alıp dahi gönderseniz onu kullanmıyorlar kendilerinkini kullanıyorlar oda 5. ayda pump out yapıyor mesela şu an benim cihazım 13 gündür garantide ama benimkinin sorunu farklı.

Vallahi hocam 2 yıl oldu temizlik yaptım elimde macun yok diye dokunmadım ama çıkarıp kontrol amaçlı bakınca da herhalde eski macunda işlevini yitirdi bende macun bakıyorum simdi.

Sizin için demiyorum bir süre sonra pump out yapıyor. Bununla ilgili konular mevcut laptop için uygun değil.

Üstte attığım yapar mı hocam pumpout.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı