HP Victus 16 laptop alınır mı?

Bütçe
44000
Evet, AMD daha az guc tuketiyor.

Evet, AMD daha az guc tuketiyor.
Yani eğer amd ryzen 7 8845hs'in kronik bir sorunu vb. yoksa benim için pek sakıncası yok. Bir de vatan gibi yerlere baktım utanmadan sizin 43k pahalı dediğiniz bilgisayarı bile 55kya satıyorlar hocam.

Yani eğer amd ryzen 7 8845hs'in kronik bir sorunu vb. yoksa benim için pek sakıncası yok. Bir de vatan gibi yerlere baktım utanmadan sizin 43k pahalı dediğiniz bilgisayarı bile 55kya satıyorlar hocam.
Fiziksel magazalar daha pahaliya satar, oralari ciddi alan mi varmis. Kronik sorun duymadim hic.

Zaten 14500HX daha guclu, ama AMD olan daha serin. Arkadas serinligi secti benim elimde olan bisi degil.

Mantıklı nedenlerle mantıklı bir laptop seçmişsiniz.
Victus 15 ler ciddi anlamda sorunlu idi(Performans-limit-ekran). Bu sorunlar Victus 16 larda giderilmiş. Ben şu anda bir laptop alacak olsam muhtemelen Victus 16 ilk tercihim olurdu ama bu cümleyi çok bilgili bir şekilde kurmuş değilim.

Victus 16 modellerde de limit var.

Victus 16 modellerde de limit var.
Limit var, limitcik var.
Bir de şöyle bir durum var. Limit keyfi yere konmuyor heralde, PC nin ömrü, sesi veya sağlığı için çeşitli faydaları olsa gerek. Motor patlamasın sonra.

Limit var, limitcik var.
Bir de şöyle bir durum var. Limit keyfi yere konmuyor heralde, PC nin ömrü, sesi veya sağlığı için çeşitli faydaları olsa gerek. Motor patlamasın sonra.
Yo baya sogutmayi basaramadik limit koyup soguk gibi gosterelim demenin baska yolu. Ona ragmen son cikan modeller bosta 50-60 derece. Yurt disinda cop bunlar TR ekonomisi sag olsun bunlara yonlendiriyor insanlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…