HP Victus 16 laptop alınır mı?

Bütçe
44000
Yo baya sogutmayi basaramadik limit koyup soguk gibi gosterelim demenin baska yolu. Ona ragmen son cikan modeller bosta 50-60 derece. Yurt disinda cop bunlar TR ekonomisi sag olsun bunlara yonlendiriyor insanlari.
120 watt GPU. Buna 40 serisinde limit denilemez.
İşlemci kısmında limit var ise bilgim yok.

Limit var ama limite rağmen cok bir performans kaybı olmuyor.
Evet ben de zaten o yüzen çok dert etmedim. Yani açıkçası sırf soğutma için ekstra bir 20k vermek istemiyorum. Altına bir laptop soğutucu koyarak kısmen de olsa beni idare edecepini düşünüyorum. Zaten AMD seçmemin sebebi de soğutma konusunda kafamın rahat olması içindi. Asıl derdim kronik sorunu olmayan beni bi 6-7 yıl götürebilecek bir cihaz. Eğer bu özelliklerde daha uygun fiyata başka bir victus 16 model varsa seve seve bakmak isterim. Yardım eden ve şüphelerimi rahatlatan herkese de teşekkürler.

120 watt GPU. Buna 40 serisinde limit denilemez.
İşlemci kısmında limit var ise bilgim yok.
Limitler zaten watt olarak değil yanlış bilmiyorsam ısındığı zaman V düşürecek şekilde limitler.

Limitler zaten watt olarak değil yanlış bilmiyorsam ısındığı zaman V düşürecek şekilde limitler.
Hayır, direk max w çekmeni engelliyor. O dediğin her cihazda olmak zorunda zaten. Eskiden bu büyük problemdi cunku AMD yaygın değildi. Intel watt canavarı olduğu için HP cihazlar satmıyordu. 35w limit koyup stutter yaratıyordu oyunlarda. AMD populerlesti HP populerlesti. Gunumuz icin pek sıkıntı değil bu limitler, eskiden sıkıntıydı.

Sadece bugun 2 kişi boşta 60 derece gördüğünü söyledi, serin falan değil.
HP'nin kendi yazılımı yanlış gösteriyor. ThrootleStop 45-48 gösterirken Omen Gaming Hub 60-65 derece gösterebiliyor. Ayrıca burada da görüldüğü gibi iyi bi termal macunla max 80 derece görüyor işlemci Valorantta.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240828_223434_YouTube.jpg
    Screenshot_20240828_223434_YouTube.jpg
    171,8 KB · Görüntüleme: 29
Sadece bugun 2 kişi boşta 60 derece gördüğünü söyledi, serin falan değil.
Yani özetle sizce size attığım linkteki hp modeli alınır mı bana bu konuda net bir fikir verebilirseniz gerçekten çok yardımcı olur :) çünkü biraz gerginim açıkçası

HP'nin kendi yazılımı yanlış gösteriyor. ThrootleStop 45-48 gösterirken Omen Gaming Hub 60-65 derece gösterebiliyor. Ayrıca burada da görüldüğü gibi iyi bi termal macunla max 80 derece görüyor işlemci Valorantta.
Hmm evet, iyi bir sıcaklık. Ama serin demem VALORANT 80 dereceye.

Yani özetle sizce size attığım linkteki hp modeli alınır mı bana bu konuda net bir fikir verebilirseniz gerçekten çok yardımcı olur :) çünkü biraz gerginim açıkçası
Tekrar atar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı