HP Victus 16 laptopa toz filtresi takmak

262364

Megapat
Makaleler
17
2 buçuk ay önce HP Victus 16 almıştım ama şu sıralar dikkatimi bayağı çekti, her ne kadar cihazın bulunduğu ortamı temiz tutsam da fan girişleri bu kadar kısa sürede epey tozlanmış durumda bu da ilerleyen zamanda temizlik istediği anlamına geliyor. Bunun yerine normal kasalarda olan toz filtresi gibi bir şeyi cihazın hava girişlerine koysam herhangi bir yan etkisini görür müyüm? Cihaz ısınabilir diyecekseniz altında laptop soğutucu fan da var ancak emin olamadım, bu tozların önüne geçmenin bir yolu var mı?

Kasayı açarsan garantiden çıkmaz. Fanların üstünden fırça gibi bir şeyle ya da üfleyerek tozları alsan yeterli. SSD ve RAM yükseltmesi garantiyi bozmuyor. Garantiyi bozan termal bakımı yapmak.
Hayır. Yakın zamanda HP yetkili servisi ile görüşme yaptım. İşini bilen birisine yaptırıldığı taktirde cihazın açılması, donanım değişmesi, termal macun değişimi vs. hiçbir şekilde garantiyi bozmuyor. Yalnızca ürün donanımında fiziksel hasar olursa garanti dışı kalıyor. Bana böyle söylendi. Ayrıca 6 aylık periyotlarla ücretsiz bakım ve termal macun değişimi yetkili servis tarafınca yapılıyormuş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı