HP Victus 16 laptopta Dying Light 2 oynarken GPU'nun 86, işlemcinin 90 derece olması normal mi?

Alpha_Met

Decapat
Daha fazla  
Victus 16 laptopa sahibim. Dying Light 2 vb. ağır oyunlarda GPU 86 CPU ise 90 dereceye sabitleniyor. Değerler normal mi?

Değil, laptopu ne zaman aldınız? Oyun içi kullanım değerleriniz nasıl? Düz zeminde mi kullanıyorsunuz?

Değil, laptopu ne zaman aldınız? Oyun içi kullanım değerleriniz nasıl? Düz zeminde mi kullanıyorsunuz?

Geçen sene aldım laptop havada dışarıdan bakınca fanların tozlandığı gözüküyor.

Bana hava bile 90 derece gibi geliyor şu an. İ

Kendim temizleyebilir miyim fanları yandaki egzoza elimi götürünce çok bir hava akışı olduğunu hissetmiyorum.

Geçen sene aldım laptop havada dışarıdan bakınca fanların tozlandığı gözüküyor.

Bakım zamanı geçmiş bile. En yakın zamanda bakım için yetkili servise yollayın. Termal macun değişimi ve fan temizliği talep edin. Garanti kapsamında olduğu için ücret alınmaz.

Islemci normal ekran kartı degil hocam, ayrintılı bilgi verir misin islemciniz ve ekran kartiniz hakkinda. Islemci icin 90'a cok diyenler laptop kullanmiyordur.

Son düzenleme:
Altına stant al hocam bu havalarda bence normal o dereceler bir laptop için FPS'ye etkisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…