Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.461 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 28 Ağustos 2023 #1 SSD veya HDD modeli 1 TB Merhabalar; HP Victus 16 R0029NT isimli laptopuma SSD veya RAM yükseltmesi yapmak istiyorum, bu mümkün müdür? Eğer mümkünse hangi 2 TB'lık SSD veya 32 GB'lık RAM alınmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Merhabalar; HP Victus 16 R0029NT isimli laptopuma SSD veya RAM yükseltmesi yapmak istiyorum, bu mümkün müdür? Eğer mümkünse hangi 2 TB'lık SSD veya 32 GB'lık RAM alınmalı?
yucekrallucifer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Yer Biga 28 Ağustos 2023 #11 Erkan Skywalker dedi: Bunlar benim laptopa uyar değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet laptopunuzla uyumlu hocam. Erkan Skywalker dedi: Bunlar benim laptopa uyar değil mi hocam? Bir de benim laptopun boş SSD slotuna mı takacağım direkt SSD'yi? Genişletmek için tıkla... Evet 2 slot var diye biliyorum 2. slota takmanız gerekir. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Bunlar benim laptopa uyar değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet laptopunuzla uyumlu hocam. Erkan Skywalker dedi: Bunlar benim laptopa uyar değil mi hocam? Bir de benim laptopun boş SSD slotuna mı takacağım direkt SSD'yi? Genişletmek için tıkla... Evet 2 slot var diye biliyorum 2. slota takmanız gerekir.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.461 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 28 Ağustos 2023 #12 yucekrallucifer dedi: Evet laptopunuzla uyumlu hocam. Evet 2 slot var diye biliyorum 2. slota takmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
yucekrallucifer dedi: Evet laptopunuzla uyumlu hocam. Evet 2 slot var diye biliyorum 2. slota takmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
yucekrallucifer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Yer Biga 28 Ağustos 2023 #13 Erkan Skywalker dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi
C cem karabulut Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 92 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Eylül 2023 #14 Erkan Skywalker dedi: Hangi SSD veya RAM'i önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung EVO serisine bakabilirsin yanlış hatırlamıyor isem Samsung RAM kullanıyor bilgisayar. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Hangi SSD veya RAM'i önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung EVO serisine bakabilirsin yanlış hatırlamıyor isem Samsung RAM kullanıyor bilgisayar.