HP Victus 16 laptopun M.2 SSD'yi görmemesi

• Konuyu başlatan V12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 591

V12

Hectopat
Merhaba. Laptop arkadaşıma ait. HP Victus 16 modellerinden i7 12700H 3050 Ti 16 GB RAM'li versiyon. SSD ilk geldiğinde hangi marka olduğunu vs bilmiyor ama 512 GB'lik bir SSD olduğunu biliyorum ve sanırım Crucial marka. SSD yükseltmesi yapmış Samsung 970 Plus 1TB takmış. Bugün format için elime geçti laptop format attım sorunsuz. Sürücülerini vs her şeyini kurdum genel huyum format attığım her bilgisayara formattan sonra CrystalDiskInfo indiriyorum ve oradan baktığımda 2. bir SSD var orada öğrendim fakat sadece seri numarası gibi ismi vardı ve yanında bilinmiyor yazıyordu kaç GB olduğu vs bilinmiyor üstünden veri geçmiş veri okumuş vs. ama şu an PC algılamıyor. Sorduğumda bu sorunu bildiğini ve SSD'lerin yerini vs değiştirmiş çözememişler sorunu bilgisayar mühendisi arkadaşı uğraşmış yapamamış da teknik bilgisi olduğunu sanmıyorum arkadaşın benim elimde değil laptop geri verdim, sizce sorun ne olabilir ben SSD'yi söküp başka laptopta deneyeceğim aklıma pek bir şey gelmiyor bana yardımcı olabilir misiniz acaba?

Yine konumuz mesajsız kaldı :D

Son düzenleme:
Hangi SSD'nin verileri okunamıyor? Verileri okunamayan SSD'nin depolama alanı bilgisayarda gözüküyor mu?

Hangi SSD'nin verileri okunamıyor? Verileri okunamayan SSD'nin depolama alanı bilgisayarda gözüküyor mu?

Disk yonetiminden SSD'nin birim adini ve bicimlendirmesini yaptiniz mi?

Hocam SSD PC'yi alınca içinde gelen standart SSD, tahminimce Micron üreticisi ve Crucial marka diyebilirim. SSD çalışıyormuş kullanmış daha sonra 1TB Samsung 970 Plus takmıs bir süre sonra Micron markalı 512 GB'lik SSD okumamış PC açıp bakmıslar yer değiştirmişler hiçbir şekilde çözememişler, programlar indirdim PC de takılı olduğu görüyor PC güç gittiğini onaylıyor fakat kaç GB olduğu vs yazmıyor disk yönetiminden dediğiniz işlemleri biliyorum orada 512 GB'lik disk görünmüyor da yenisini de oluşturamıyorum yok çünkü, biliyorum orada ne yapacağımı görünmüyor ama. Ve yine program indirip baktığımda "error ınfo log entrıes = 536 entrıes" şeklinde bir uyaarı gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı