Merhaba. Laptop arkadaşıma ait. HP Victus 16 modellerinden i7 12700H 3050 Ti 16 GB RAM'li versiyon. SSD ilk geldiğinde hangi marka olduğunu vs bilmiyor ama 512 GB'lik bir SSD olduğunu biliyorum ve sanırım Crucial marka. SSD yükseltmesi yapmış Samsung 970 Plus 1TB takmış. Bugün format için elime geçti laptop format attım sorunsuz. Sürücülerini vs her şeyini kurdum genel huyum format attığım her bilgisayara formattan sonra CrystalDiskInfo indiriyorum ve oradan baktığımda 2. bir SSD var orada öğrendim fakat sadece seri numarası gibi ismi vardı ve yanında bilinmiyor yazıyordu kaç GB olduğu vs bilinmiyor üstünden veri geçmiş veri okumuş vs. ama şu an PC algılamıyor. Sorduğumda bu sorunu bildiğini ve SSD'lerin yerini vs değiştirmiş çözememişler sorunu bilgisayar mühendisi arkadaşı uğraşmış yapamamış da teknik bilgisi olduğunu sanmıyorum arkadaşın benim elimde değil laptop geri verdim, sizce sorun ne olabilir ben SSD'yi söküp başka laptopta deneyeceğim aklıma pek bir şey gelmiyor bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Yine konumuz mesajsız kaldı
Yine konumuz mesajsız kaldı
Son düzenleme: