HP Victus 16 mı Acer Nitro 5 mi?

Bütçe
25-30 bin

Bu iki bilgisayardan hangisi alınır? Oyun oynamak için alacağım bunlar oyun oynatır mı? Başka önerileriniz varsa da yazabilirsiniz. (bütçem 25-30 bin en fazla)
İkiside alınmaz. Bu bütçede 3050 ekran kartı nedir şaka mısınız? Birisi bile itiraz etmemiş.

Ben kullandim nitro 15'i bir ara hayatimda ilk kez o kadar serin calisan bir laptop gordum. Soyle diyim RDR 2'yi dusuk guc modunda kasma donma olmadan klavye buz gibi kullaniyordum sifir fan sesiyle.

Bu kasa için dedim dostum. Arkadaşta da 6800H model bu kasa nitro var 98-100 derece çalışıyor işlemci. Ki ikisi de alınmaz bu bütçede.

Bu kasa için dedim dostum. Arkadaşta da 6800H model bu kasa nitro var 98-100 derece çalışıyor işlemci. Ki ikisi de alınmaz bu bütçede.
Kullanici modlari var ayarlayinca duser isisi optimumu deneyerek bulabilir arkadasin. Benim kullandigi i5 12500h surumu olandandi full yukte cok isiniyordu ve isininca fanlari helikopter gibi calisiyordu. Ayarlarini yapinca ekran karti kullanimi sabit kaliyordu ayni zamanda islemci cok dusuk gucte calisiyordu. Dolayisi ile fan sesi olmadan oyun oynuyordum ve elim yanmadan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı