HP Victus 16 vs Acer Nitro 16

Furmark'ta Gpu neden turbo frekanslara çıkmaz bir bilgin var mı ? Oyunlarda 2550 mhz görüyorum Furmark testinde 2000'lerde geziyor.

Furmark güncel.
Oyunlarda onu görüyosan boşver niye dert ediyon. 3D mark dene.

Cpu thermal limit niye o kadar düşük ya bende 100 derece o. 😂
CPU degil GPU 87. 87 de gayet yüksek hiç 70lere bile çıkmadıgı için.

Evet Gpu yazısını da Cpu gibi okudum ya. 🤣
3D testi daha iyi. Nedende en stabil değeri 3D veriyor. Sizin fire strike sonucunuz kaç k mesela ?
Ben 3d markı sildim daha da indirmem yaptığım 2 test bunlar stock değerler:

Gördüğün gibi 2449a çıkabilmiş. Bu adamların testtekinden yüksekte. Overclock yapsam biraz daha da cıkar.
1717105589806.png

Zaten 4070ın maksimumu 2475tir.

1717106181878.png

Son düzenleme:
Ben 3D markı sildim daha da indirmem yaptığım 2 test bunlar stock değerler:

Gördüğün gibi 2449a çıkabilmiş. Bu adamların testtekinden yüksekte. Overclock yapsam biraz daha da cıkar.
Eki Görüntüle 2209187

Zaten 4070'ın maksimumu 2475tir.

Eki Görüntüle 2209189

Yani time spy hariç attıkların tamamen GPU için. Timespy harici R23 gibi render testleri yapsaymışsın daha basit olurdu ve kısa sürerdi bence (ksde render için aldığından daha iyi olabilir). Hani konuyu 140W'a getirme konusunda bende hatalıyım da yüksek W değerlerine çıkabilen laptopların performansından çok soğutmasına daha dikkat ediyorum. Kulaktan duyma bilgilerle bu kadar oluyor bende, çektiği W değerleri limitlenmeler hep anakart ve kasaya bağlı diyorlardı. Haliyle Max-P cihazlar bana her zaman daha kaliteli gelmiştir ama evet pazarlama stratejisi de diyebilirsin buna 4000 serisinden dolayı. İyi forumlar dilerim. Ben çıkıyorum, zaten söyleyeceğim pek bir şey kalmadı. Tüm fikrim bu kadardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı