HP Victus 16-e1011nt (68S27EA01) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Benim pc buydu, çok online oyun oynamam, ama bu pc ile online oyun oynayamazsın. 293 fps ile başlayıp droplarla 70 i gördüm final tflerinde.
İlk oyundan böyle olunca bu ondan sonra soğudum zaten.
Daha sonra gittim soğutucu aldım bitane onla idare ettim yok, etki bile etmedi 90 falan olmuştu sanırım, en sonunda iade ettim zar zor kurtuldum. (belki benim gözüm hatalı görmüştür ama touchpad içe göçmüştü biraz)
Burada kötülemek için değil, deneyimlerim bunlar. Herkesin başına gelmeyebilir, ama benim geldi. Monster hater kervanı gibi kullanmadan o kervana katılmıyoruz yani.
Tekrar girip baktığımda 1800RPM olarak çalışıyordu ama elimi yana ve arkaya tutunca hissetmedim bile neredeyse. Büyük ihtimalle 3 saat boyunca da o şekilde çalışıyordu ama ben hissetmedim.
Hocam ürün 45 dereceyi geçmedikçe 1800RPM sabit çalışıyor cihazın oyuna girince ısındığı için fan açıyor bu durumdan rahatsız isen manuel fan ayarlaması yapabilirsin.