HP Victus 16 nasıldır?

BIOS'tan "fan always on" açık mı hocam?

Hocam bu always on ayarı ne işe yarıyor hep merak etmişimdir.

Oyuna girdim az önce. Fan sesi bayağı geldi ama Gaming Hub'da 0 RPM gözüktü. Anlayamadım neden güncelleme var ondan olabilir mi acaba?

Yok dostum senin cihazın fan açıyor korkma yazılım sorunlu görev yönetisi üzerinden Gaming Hub'u kapat tekrar aç düzelecektir.

Alınmaz, droplarla oynarsın.
HP'nin işlemci kısıtlamaları ünlüdür, iyi şanslar ilgisiz servisiyle.

HP'nin işlemci kısıtlamaları ünlüdür
Sanki 7800X3D'yi 5500'e kısıtlıyor gibi demişsiniz. Bir işlemci ortalama ne kadar enerji harcıyorlarsa o miktarın az üstüne kısıtlıyorlar zaten.

Sanki 7800X3D'yi 5500'e kısıtlıyor gibi demişsiniz. Bir işlemci ortalama ne kadar enerji harcıyorlarsa o miktarın az üstüne kısıtlıyorlar zaten.

Benim pc buydu, çok online oyun oynamam, ama bu pc ile online oyun oynayamazsın. 293 fps ile başlayıp droplarla 70 i gördüm final tflerinde.

İlk oyundan böyle olunca bu ondan sonra soğudum zaten.
Daha sonra gittim soğutucu aldım bitane onla idare ettim yok, etki bile etmedi 90 falan olmuştu sanırım, en sonunda iade ettim zar zor kurtuldum. (belki benim gözüm hatalı görmüştür ama touchpad içe göçmüştü biraz)
Burada kötülemek için değil, deneyimlerim bunlar. Herkesin başına gelmeyebilir, ama benim geldi. Monster hater kervanı gibi kullanmadan o kervana katılmıyoruz yani.

Dosya Ekleri

• 1721817548913.png
    1721817548913.png
    192,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Tekrar girip baktığımda 1800RPM olarak çalışıyordu ama elimi yana ve arkaya tutunca hissetmedim bile neredeyse. Büyük ihtimalle 3 saat boyunca da o şekilde çalışıyordu ama ben hissetmedim.

Hocam ürün 45 dereceyi geçmedikçe 1800RPM sabit çalışıyor cihazın oyuna girince ısındığı için fan açıyor bu durumdan rahatsız isen manuel fan ayarlaması yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı