HP Victus 16 nasıldır?

Kral bende fanlar devreye dahi girmiyor neredeyse. Yük altına alıyorum PC'yi yine aynı. 85 derecede az bir şey çalışıyor. Böyle soğutma sistemi olmaz. 1-2 haftaya bakıma göndereceğim o zamanda söyleyeceğim zaten. Sende olmamış olabilir ama birkaç arkadaşta daha var. Victus'larda kronik bir sorun ısınma sorunu.
Fanlar devreye girmiyorsa eksik sürücü yüklemişsinizdir. Cihazda kronik bir ısınma problemi yok, bendeki cihaz çoğu oyunda en yüksek ayarda oynamama rağmen 80 dereceyi geçmiyor yeni yeni 85'leri bulmaya başladı o da termal değişiminin geldiğinin belirtisi. Gaming Hub kurup oradaki performans ayarlarından fanları ayarlamayı deneyin. Fanlar cihaz ısınınca çalışıyor ki 5900 rpm fan var cihazda, soğutma bloğu ve sistemi en iyi olan gaming laptoplardan biridir Victus 16.

3 - 4 ay oldu Victus 16 alalı. Memnunum. Isınma konusuna gelirsek aman aman bir ısınma söz konusu değil.

Hiç yaşamadım daha.
İmzayı referans göstermeyin lütfen.

Victus 16 S-0000 S-1000 R-1000 ve R-0000 serisi harici alınmaz. Victus'a ısınıyor deyip Dell önermek de ne hocam Mersin çok sıcak Adana'ya gidin demek gibi bir şey.

Bende de Victus 16 var 7840HS işlemcisini kullanıyorum bal gibi de ısınıyor 50 watta 89 derece görüyor ısınması problem değil sorun üründe limit olması limit olmasaydı yanardı herhalde.

Victus 16 S-0000 S-1000 R-1000 ve R-0000 serisi harici alınmaz. Victus'a ısınıyor deyip Dell önermek de ne hocam Mersin çok sıcak Adana'ya gidin demek gibi bir şey.
Aslında R1xxxnt dışındakileri almak saçma bence. %45 NTSC panel çekilmez.

Fanlar devreye girmiyorsa eksik sürücü yüklemişsinizdir. Cihazda kronik bir ısınma problemi yok, bendeki cihaz çoğu oyunda en yüksek ayarda oynamama rağmen 80 dereceyi geçmiyor yeni yeni 85'leri bulmaya başladı o da termal değişiminin geldiğinin belirtisi. Gaming Hub kurup oradaki performans ayarlarından fanları ayarlamayı deneyin. Fanlar cihaz ısınınca çalışıyor ki 5900 RPM fan var cihazda, soğutma bloğu ve sistemi en iyi olan Gaming laptoplardan biridir Victus 16.

Kral sürücüleri tam yüklediğimi düşünüyorum ki zaten UEFI'den fan test girince dahi tam çalıştığını görmedim. Oyundayken girip kendim maxa çekiyorum fanları yoksa çok ısınıyor.

Bende de Victus 16 var 7840HS işlemcisini kullanıyorum bal gibi de ısınıyor 50 watta 89 derece görüyor ısınması problem değil sorun üründe limit olması limit olmasaydı yanardı herhalde.
Bende de 7840HS var ama ne hikmetse hiç 85'i geçtiğini görmedim, siz cihazı Adana'da falan kullanıyorsunuz herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı